şöyle diyeyim bu tarz bir şeyin bilinçte gerçekleşmesi için (yani sizin için gerçek kılınması için) sizde yapışabileceği bir deneyim, duygu olması gerek. aynen bahsettiğiniz gibi bir korku, nefret, tiksinme, yargı vb. karanlık. karanlık karanlığı çeker gibi düşünün. o sebeple bir şey bulmanız gerektiği konusunda sizi tebrik ederim doğru yoldasınız. ama sadece bu konu üzerine gitmeyin, detaylı bir bilinçaltı kazısı gerekli bana kalırsa. bana da olurdu her gece neler çektim allah bilir ama benim artık hiç aklıma gelmiyor. hiç hem de inanın. geçenlerde bir başlıkta birine yazdığım bir şey vardı uzun zaman oldu yapalı ben de yapayım tekrar madem diyip ss almıştım, yolluyorum. gölge çalışması deniyor bir bakıma ona ait uygulamadır. bu benim yaptığım versiyonu.
Eki Görüntüle 3567547
açıkçası inanıyorsanız yaratıcıya inancınızın güçlenmesi, her halükarda ise kendinize inancınızın güçlenmesi ile tamamen kurtulmak mümkün. yani bana hiçbir şey zarar veremez düşüncesi. meditasyon olarak bilmiyorum çünkü meditasyon yapmıyorum ama durmadan zihnimin içini gözlerim.
ho'oponopono tekniği olarak bir araştırın isterseniz, sesli videoları da var eskiden bu konudan bağımsız onunla uyuduğum oldu bir dönem.
"özür dilerim, beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim." kısaca bu ve sonsuz tekrarı. kendime ve başkalarına hatta bana zarar verenlere tekrar ederek söylediğim çok olmuştur hem zihnimde hem kendi kendime sesli.