- 6 Şubat 2023
- 11
- 1
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben salı günü online olarak alıcam terapi arkadasımın önerisiyle memnun kalırsam size önerebilirimBen de yaptırmak istiyorum bunu ama iyi bir uzman bulamadım
Konuyu takipteyim
Ben de almayı düşünüyorum, bizi güncellersen sevınırımBen salı günü online olarak alıcam terapi arkadasımın önerisiyle memnun kalırsam size önerebilirim
Çok iyi olurBen salı günü online olarak alıcam terapi arkadasımın önerisiyle memnun kalırsam size önerebilirim
Ben de almayı düşünüyorum, bizi güncellersen sevınırım
benım anlamadığım bu terapi ilk seanstan itibaren mi alınıyor
Yoksa psikologun gerekli gördüğü durumda
TabikiiiBende yerimi alayım sonuçları bekliyorum
Umarım gönlüne göre bir terapist bulursun ve iyi gelir olumlu düşünelimmm aşıcazz bunlarıYakın zamanda nişan attım ve nişanlımı her uyuduğumda rüyamda görüyorum benim de almam lazım
Merhaba ben bilinçaltı seansları ile inanılmaz değişimler yaşadım ve bu işi yapmaya başladım.Hem eğitim veriyorum hem seans yapıyorumMerhaba son zamanlarda eşime çok takıyorum kıskançılık ve paranoya içerisindeyim kendimi sürekli üzüyorum ve tek başıma aşamıyorum
Bilinçaltı terapisi alan oldu mu? Süreç nasıl ilerledi iyi geldi mii? Yorumlarınızı bekliyorum
nasıl bilgi alabiliriz neler yapıyorsnuzMerhaba ben bilinçaltı seansları ile inanılmaz değişimler yaşadım ve bu işi yapmaya başladım.Hem eğitim veriyorum hem seans yapıyorum
Bilinçaltı seansı tam olarak nasıl oluyor?Merhaba ben bilinçaltı seansları ile inanılmaz değişimler yaşadım ve bu işi yapmaya başladım.Hem eğitim veriyorum hem seans yapıyorum