Bilinçaltı temizliği yaptıranlar buraya

Aslında şu cümleyi çok seviyorum "Neye inanırsan onu yaşarsın"
Ve Mevlana hazretlerinin şu paragrafı da çogu şeyi anlatıyor gibi;
Kardeşim sen düşünceden ibaretsin, Geriye kalan et ve kemiksin, Gül düşünür gülüstan olursun, Diken düşünür dikenlik olursun..

Bende araştırıp bilinçaltı, sevgi, rezonans, enerji vs. bu tarz konularda bayagı kitaplar okuyorum bu konuyla ilgili, anladıgım kadarıyla (uzman yardımı alan arkadaslarımda oldu) Herşey inanmaktan ibaret.. Gerçekten inanarak yaptıgımız herşeyin karşılıgını aldıgımızı düşünüyorum..Evet bu tarz çalışmaların illa ki etkisi vardır ama kalıcı değil bence... Ve bu yol uzun bir süreç...

Evet, kesinlikle uzun bir süreç ve kalıcı değil. Sürekli tazelenmek, kendimizi yenilemek o blokaj dediğimiz şeylerin oluşmasına sebep olacak olayları çekmemek, duygulara girmemek gerekiyor. Ama en önemlisi farkındalık sağlama noktasında büyük destek oluyor. Okuyup önerdiğiniz kitaplar varsa faydalanmak isterim

Arkadaşlar kişisel gelişime ilgim 5-6 yıldır başladı. Kendi tanımak adına o kadar çok kişiye başvurdum ki seminerler eğitimler derken sonuçta çıkardığım sonuç sanırım insanların en çok suistimale açık olduğu konu bu. Hem maddı hem manevi hem fiziken de olabilir. Lütfen bir yere seansa giderken adamların herşeyini araştırın, merdiven altı terapi olmaz. Ben nefes terapisini ilk almak istediğimde gittiğim insanlar karı kocayız deyip sonra sevgili çıkmışlardı. Kadından evinde seans aldım, kadın birkaç gün sonra şehirdışına çıkınca adam beni aradı geceyarısı arkafonda zikir sesleri geliyor ama adam benimle küfrederek( s.ktir et sorunları) konuştu. Kadına tlf edip herşeyi anlattım. Defalarca aradılar gitmedim. Gideceğiniz kimseler lütfen güvenilir olsun , yaşam koçu olmak kolay değil illa psikoloji okumak gerekmiyor ama gittiğiniz yere enerji sizi çeksin, sorun kendinize buraya gitmek benim için hayırlı mı ? Cevabı size hafif hissettiriyorsa gidin. Ben kendimi en çok accesse yakın buldum, müthiş farkındalık kazandırıyor kendime çalışıyorum sürekli soru soruyorum, sorunlarımı yazıyorum onlar üzerinden soru sorarak hafifliyorum. Kendinizi keşfettiğinizde enerjinizi takip ederek hareket edin. İçinizden gelmeyen birşeyde muhakkak bir sıkıntı bir yapmacıklık vardır, ondan uzak durun. Sevgiyle kalın

Rezonans kanunu
Dört Anlaşma
%100 Düşünce gücü

Ben yine de burayı canlı tutmak istiyorum. Herhangi bir bilinçaltı terapisi alan ve fayda gören oldu mu ? Öneriler ben gibi ihtiyacı olanlar için çok önemli arkadaşlar lütfen deneyim sahibi olanlar paylaşımcı olabilirse çok sevinirim

Ben aile dizimi ve EFT yaptırdım. En çok EFTden fayda gördüm. Size tavsiyem Silvia Hartmann’ın “enerji EFT” kitabını alıp okuyup kendi üzerinizde çalışmanız. Bu süreç uzun bir süreç. Birkaç yıl sürebilir, terapistle çok para harcamış olursunuz. Tetiklendiğiniz,zor durumda kaldığınız her olayı tek tek yazın ve hepsiyle teker teker çalışın. Ya da stresli anımda mesela hemen yalnız kalabileceğim bir yere geçip EFT yaparak ağlayıp duygumu boşaltabiliyorum. Duyguyu boşaltabilmek çok önemli, yaşam kalitesi için.

Çok katılıyorum. Kitap da çok faydalı gerçekten. EFT’den gördüğüm faydayı hiçbir şeydeb görmedim. Geri kalan tüm teknikler para ve zaman kaybı oldu.

Bende önümüzdeki hafta regresyon için randevu aldım. Uzun zamandır araştırıyordum. Diba hanımı çok duydum. Öğrencilerinden birkaçına mail yolu ile ulaştım. Ayda Ersan ve Betül Binici çok ilgili, nazik ve oldukça detaylı bilgi verdiler. Buda tabi ilk izlenim olarak oldukça güven verdi. Fiyat olarak daha uygun olduğu için Betül Biniciyi tercih ettim. Haftaya seanstan sonra fikir olması açısından bilgi veririm.

Merhaba bende regresyon terapisi yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz isim var mı?
Regresyon terapisi yaptıran arkadaşım var. Geçmiş yaşamda bilmemkim olduğundan filan bahsediyormuş. Para tuzağı olduğunu düşünüyoruz. Arkadaşım da parası gittiği için pişman
geçmiş yaşamında prensesmiş de bıdı bıdı. Resmen insan aklıyla dalga geçiyorlar. Çok saçma bir şey

Merhaba bende bu konularla uzun yıllardır ilgileniyorum duygu boşaltma da neroformat en iyisi bence barış muslunun kitaplarını okuyup canlı yayınlarını takip ederseniz işi çözüyorsunuz.sayfası panik atak pankinson fibmiyalji kanser tümörü yenenlerin başarı videolarıyla dolu..ben kendi kendime yapıyorum baya yol katettim..birde 21 günlük bi bilinçaltı programına dahil oldum oda farkındalık oluşturdu ve çıkmaza girdiğimde yapacaklarım cepte. Herkese şifalar diliyorum..

Deneyimlerinizi merak ettim

Mantığı anda kalmak ddgl mi?

Eeg cihazı mi aldınız? Neurofeedback seanslarında da bunu yapyrdm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…