BİLİNÇALTI MI HABERCİ Mİ

SEZENCE_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
73
26
Merhaba ,değişik bir rüya gördüm. Yaşadıklarımdan dolayı ( 6 ay içerisinde 2 gebelik kaybım var) kendime zaman verdim. Gebelik, hamilelik vs şeylerden uzak durmaya çalıştığım bir dönemdeyim. Zorlamıyorum ama sakınıyorum diyeyim. Dün gece rüyamda alt kasığımda bir demir çubuk olduğunu hissediyorum. Bir parmak kalınlığında 4-5 parmak uzunluğunda çok net hissettim metali hatta çelikti bence. Rahim bölgemde değil. Hani cinsel organımızla iç baldırımızın arasındaki v bölgesinde hissediyorum, hafif çapraz açısı . dışardan elledim elime gelmedi..sanki bacağımı bedenime tutturmaya çalışırmış gibi bir açısı vardı. ağrı yok . kan. yok. öncesi sonrası yok.Sadece acaba rahmime geldi diye korkuyorum ama oraya kadar uzanmadığını hissediyorum. Çıkarmak için uygun bir ortam yok, bakınıyorum .Çıkarma hissiyatım var ama rahatsız da etmiyor. sonra çıkarmadan uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

Demir görmek iyidir bir dileğiniz kabul olmuş. Rahimde olduğu için bebekle ilgili dileğiniz kabul olmuş diyelim. Çok emin değilim ama hayra yormakta fayda var

Teşekkürler yorumunuz için ama rahmim de değil demir ben rahmim demi diye korkuyorum. İnşallah sizin yorumunuz çıkar kalp .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…