BİLİNÇ ALTI

eliif92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
622
524
Arkadaşlar ben bu bilinç altı konusunda biraz yetersizim galiba tam olarak anlayamıyorum bilinç altını nasıl temizler ve kontrol ederiz bunu daha kolay ve basit bi anlatımı olan ve deneyen varsaa uygulamıs olanlar yardım edermisiniz

“Bir insan bilinçaltında ne düşünüyorsa odur” Bilinçaltını bir çeşit bilgisayar kayıt yeri gibi düşünebilirsin. Bu kayıtlar senin hayatında verdiğin tepkileri, gerçek yaptıklarını belirler.

Doğduğumuz andan itibaren bize aşılanan başkalarının bakış açıları, inançlar bizim hayatımızı şekillendirir.

Örneğin; ıslak saç ile dışarı çıktığınızda boğazınızın şişeceğine inanırsanız, bilinçaltınız boğazınızın şişmesini sağlayacaktır. Bu rahatsızlığa sebep olan şey , ıslak saç ile dışarı çıkmanız değil, sizin büyük inançlarınızdır.

Bilinçaltı temizlemekle ilgili bir çok enerji çalışmaları var. Ben bunu kolay, hızlı ve eğlenceli bir şekilde Access Bars ile yapıyorum. Sen de kendine en yakın hissettiğin bir metodu seçebilirsin. Sevgiler

tesekkür ederimm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…