Cilt Bakımı Ürünleri bilimsel gerçek

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
40
Maden suyu evimizden asla eksik etmememiz gereken bir içecek... Güzellikten sağlığa kadar pek çok sırrı barındırıyor. Dünyaca ünlü Profesör MEHMET ÖZ , madensuyunun faydalarını şöyle sıralıyor;-Her türlü sportif aktivitede terleme ile oluşan su ve mineral kaybını karşılar ve yorgunluğu hızla gideriyorBüyüme çağında, hamilelikte ve yaşlılıkta artan mineral ihtiyacını (magnezyum, kalsiyum, flor ve sodyum gibi) karşılar.

Cildin gerekli olan su ve mineral ihtiyacını da karşılayarak cilde gergin, pürüzsüz ve canlı bir görünüm veriyor.

İçerdiği sülfat, bikarbonat iyonları sayesinde sindirim sistemi (mide ve bağırsaklar) ve boşaltım sistemi (böbrekler ve idrar yolları) fonksiyonlarını destekleyip sağlıklı kılıyor.

Maden suyu cilde sürüldüğünde ise deriyi canlandırıp gençleştiriyor.

kızlar walla bu yzaıyı okuduktan sonra artık yuzume soda surcem:kahve: :kahve: ama ne zaman nasıl surcem bılemıorum.yanı bı kac saat beklemıs sodayı surebılırmıyız cıldımıze...ıcınce saklasam sonra sursem olurmu:kahve: deneyenlerden yardım:kahve:

canım maden suyunu buz kalıplarına döküp donduruyorsun bu küçük buzlarıda yavaş yavaş cildinde gezdiriyorsun sonra cildindeki canlanmayı ve rahatlığı fark ediyorsun

ben sabahları sürüyorum sok etkisi yapıyo cidden harika :)
ben dolaptan cıkarıp yarısını iciyoo yarısını da öylece yüzüme sürüyorum gazını vs..almadan yani

yok valla tatlı bi yanma hissi veriyo :)
ben ender saracın programını hiç kacırmam oraya yesim salkım gelmisti
o söyledi özellkle gazını almadan yapıyorum dedi
ben de o yuzden öyle yapıyorum iste :) bi sorun yasamadım simdiye kadar

bi kere ben de yüzümü keselerken abartmıştım tahriş olmuştu..çok kötü yanıyodu bende buz gibi sodayı açtım pamuğa döküp yüzümü sildim çok rahatlatmıştı..ama içme konusuna gelince hiç bi zman o soda şişesinin tamamını bitirdiğimi hatılryamıyorum..acaba meyveli sodalarda da bu mineraller war mı?onları içmesi daha kolay:KK66:)

çok güzel bir buluş.Ben açıyorum ve 3 kerede ancak bitiyor.Ağzını kapatıp lavabonun başın koyuyorum.Ertesi güne gazı azalıyor ama yine de parlıyor.Buz kalıbı herkese olmuyor.Sinüzitim ve migrenim var her gün yapınca başağrısı oluyor ve cilddim çok kuru geriliyor.En güzeli buzluğa falan koyup sulandırmayın direkt şişedn dökün.

çok güzel bir buluş.Ben açıyorum ve 3 kerede ancak bitiyor.Ağzını kapatıp lavabonun başın koyuyorum.Ertesi güne gazı azalıyor ama yine de parlıyor.Buz kalıbı herkese olmuyor.Sinüzitim ve migrenim var her gün yapınca başağrısı oluyor ve cilddim çok kuru geriliyor.En güzeli buzluğa falan koyup sulandırmayın direkt şişedn dökün.

ya peki gazı gidince işe yarıomu cilde iyi gelirmi yinede:uhm: bazı arkadaşlar gazını almadan sürüolarmışda:uhm: kafam karıştı:uhm:

ben de kullandım sodanın gözeneklerdeki yağları dışarı çıkardığını söylüyorlar ancak herkes farklı kullanıyor sodayı kimisi buz kalıpları şeklinde kimiisi direk suyu pamuğa döküp sürüyor..........ancak buz halinde olunca gazı gitmiş oluyor.........fakat tv de izlemiştim nükhet duru buz kalıpları halinde sürüyormuş

ben hiç sürmüyorum yüzüme ama hergün 1 tane içiyorum, yine de bir işe yarar mı ki :lepi: ayrıca gazını almadan yüze sürmek zarar verir gibi geliyor bana yaa, maden suyu coladan bile daha asitli birşey.

aaaa karar verin kizlar buz halinde su halinde mi surulmesi daha etkili?
kisin buz halinde surmek bence de zor yahu
ayrica soda ile maden suyu farkli seyler diye biliyorum ben
yanilmiyorum dmei?

kızlar maden suyunu yuzunuze surerken dikkatli olun bi arkadasım cok sık kullandıgından cildini yıpratmıştı hatta cukur cukur oldu.sonra bi dunya cilt ilacı kullandı.kaş yapayım derken goz cıkarmayalım ..aman dikkat!!!

Son düzenleme:
X