- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
- Konu Sahibi blackgirl3434_34
Maden suyu evimizden asla eksik etmememiz gereken bir içecek... Güzellikten sağlığa kadar pek çok sırrı barındırıyor. Dünyaca ünlü Profesör MEHMET ÖZ , madensuyunun faydalarını şöyle sıralıyor;-Her türlü sportif aktivitede terleme ile oluşan su ve mineral kaybını karşılar ve yorgunluğu hızla gideriyorBüyüme çağında, hamilelikte ve yaşlılıkta artan mineral ihtiyacını (magnezyum, kalsiyum, flor ve sodyum gibi) karşılar.
Cildin gerekli olan su ve mineral ihtiyacını da karşılayarak cilde gergin, pürüzsüz ve canlı bir görünüm veriyor.
İçerdiği sülfat, bikarbonat iyonları sayesinde sindirim sistemi (mide ve bağırsaklar) ve boşaltım sistemi (böbrekler ve idrar yolları) fonksiyonlarını destekleyip sağlıklı kılıyor.
Maden suyu cilde sürüldüğünde ise deriyi canlandırıp gençleştiriyor.
kızlar walla bu yzaıyı okuduktan sonra artık yuzume soda surcem ama ne zaman nasıl surcem bılemıorum.yanı bı kac saat beklemıs sodayı surebılırmıyız cıldımıze...ıcınce saklasam sonra sursem olurmu deneyenlerden yardım
Cildin gerekli olan su ve mineral ihtiyacını da karşılayarak cilde gergin, pürüzsüz ve canlı bir görünüm veriyor.
İçerdiği sülfat, bikarbonat iyonları sayesinde sindirim sistemi (mide ve bağırsaklar) ve boşaltım sistemi (böbrekler ve idrar yolları) fonksiyonlarını destekleyip sağlıklı kılıyor.
Maden suyu cilde sürüldüğünde ise deriyi canlandırıp gençleştiriyor.
kızlar walla bu yzaıyı okuduktan sonra artık yuzume soda surcem ama ne zaman nasıl surcem bılemıorum.yanı bı kac saat beklemıs sodayı surebılırmıyız cıldımıze...ıcınce saklasam sonra sursem olurmu deneyenlerden yardım