Çocuk Hastalıkları Bilgiye ihtiyacım var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

anne_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
10
0
36
Antalya
mrb arkadaşlar benim 2,5 aylık bi kızım var kakasını bir haftadan beri siyah yapıyor şimdi ise ishal gibi bu sürekli değişiyor ishal olmasının ve kakasını siyah yapmasının nedenini bilen ve bu durumu yaşamış olan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin bişey olur diye korkuyorum ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

Bebeğin anne sütü alıyor mı?
Senin yediklerini dokunmuş olabilir ama 1 hafta baya uzun bir süredir.
Bence bebeğini doktora götür, bir koprokültür yaptır.

Geçmiş olsun.

bebekler bir iki gün siyah yapışkan kaka yaparlar canım. sonra sarıya döner ve öyle devam eder. Benim bebeğim ikinci gününde sarı kakaya döndü mesela. Anne sütü alıyor ve kakası çok katı olmuyor bebeklerin... Ancak ek besinlere başlayınca katılaşır diy eokumuştum bir yerde...
Biran önce doktora gidin, 2,5 aylık bebek için normal değil bu durum...İsal olur bu bir nebze normal karşılanabilir belki ama siyah kaka hiç normal değil canım. Derhal doktora gitmelisiniz...

sadece anne sütü ile besliyorum şu an baya sulu kakası ve sarıya döndü ve hep yapışkan gibi siyah yaparkende sanki içinde parça bişeyler varmış gibiydi bir daha siyah yaptığında ilk işim doktora götürmek olucak kayısı meyve suyu içtiğimde bu bebeğimi ishal yaparmı acaba daha ilk bebeğim pek fazla bilgiye sahip değilim sizlerden yardım almak için ve bişeyler paylaşmak için üye oldum şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

iyi ki üye olmuşsun canım. Birçok şey öğreneceksin burdan.
Sanırım annenin beslenme alışkanlığı ile bebeğin dışkılaması herkesde bir olmuyor. Bazı annelerin yedikleri bebeği hemen etkilerken bazılarının ki ise hiç etkilemiyor. Mesela ben en çok gaz yapan besinler diye bilinen, kurufasulye nohut mercimek bulgur yiyorum, hatta ikisini birden bir öğünde tükettiğim oluyor ama bebeğimi etkilemiyor. Gaz yapmıyor onda.. Bu sende de yapmayacak anlamına gelmiyor. Bebeğinle arandaki uyumu zamanla öğreneceksin.
bebeğinin normale dönmesine çok sevindim, ama yine de bir doktora göster.

seni korkutmak istemem ama bebeginin kakasi normale donmus olsa bile doktora goturmeni tavsiye ederim,bagirsak enfeksiyonu olabilir ve bazen tedavi gerekebiliyor.Bebeginin yediklerinden gerekli besinleri alabilmesi icin bagirsaklarinin duzgun calisiyor olmasi onemli.Gecmis olsun.

hoşgeldiniz umarım yardımcı olabiliriz
demir damlası kakayı boyar ama sizin için henüz erken, yalnız söylediğiniz "yapışkan gibi" durum genelde alerjilerde ortaya çıkıyor
bütün arkadaşlarla hemfikirim, her annenin ve her bebeğin bünyesi de tepkileri de farklı bizler ne dersek diyelim "doktora götürün" kısmını dinleyin siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…