• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisizim bu konuda yerleşme kanı...

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
kızlar bilgisi olanlar bana bir fikir verebilir mi benim adetime daha 5 gün vardı ama dün tırnak üstü kadar bi kan geldi pıhtılaşmış şekilde orucu bozmadım tabiki ama adetim vs gelmedi sadece ara ar a ufak ufak leke gibi geliyor bugün niyet etmedim bu lekenme olayı ilkkez başıma geliyor kist var demiştim 3 4 gün önce dr a gittim dökülmüş demişti bu neden olabilir yerleşme kanaması olabilir mi ilk iki hamileliğimde yerleşme kanaması olmamıştı

Yerleşme kanaması tam kan değilde açık pembe ve kahverengi şeklinde geliyo diye biliyorum.

Yerleşme kanaması tam kan değilde açık pembe ve kahverengi şeklinde geliyo diye biliyorum.
kahverengi gibi siyah gibi değişik bi şeydi korktum açıkcası

naptınız merak ettim gittiniz mi hastaneye
dünden beri acayip bir baş agrısı ve halsizlik var gidemedim bide dün akşama dogru yine çok az siyah ve kahverengi gibi leke gelmiş iyice korkmaya başladım dışarı biraz soguk gibi oglum grip olacak diye çıkamıyorumda bırakacak kimsede yok şuanda :(

Back