A Aktas Sena Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 31 1 25 Salı 13:52 Konu Sahibi Aktas Sena #1 Adetimin gecikmesinin bugün 6. Günü 2 gün önce idrar testim negatifti .. kan testi vermek için kaç gün geçmesi lazım
Adetimin gecikmesinin bugün 6. Günü 2 gün önce idrar testim negatifti .. kan testi vermek için kaç gün geçmesi lazım
leydii69 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 521 154 Salı 14:13 Konu Sahibi Aktas Sena #2 Aktas Sena .!.: Adetimin gecikmesinin bugün 6. Günü 2 gün önce idrar testim negatifti .. kan testi vermek için kaç gün geçmesi lazım Genişletmek için tıkla... Şuan kan verseniz varsa çıkar
Aktas Sena .!.: Adetimin gecikmesinin bugün 6. Günü 2 gün önce idrar testim negatifti .. kan testi vermek için kaç gün geçmesi lazım Genişletmek için tıkla... Şuan kan verseniz varsa çıkar
A Aktas Sena Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 31 1 25 Salı 14:16 Konu Sahibi Aktas Sena #3 leydii69 .!.: Şuan kan verseniz varsa çıkar Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olunca kan da bile çıkmıyor muş . En az 10 gün dediler ama emin olamadım
leydii69 .!.: Şuan kan verseniz varsa çıkar Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olunca kan da bile çıkmıyor muş . En az 10 gün dediler ama emin olamadım