Bilgisi olanlar

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Hayirli cumalar arkadaslar

Dünden beri göğüsümde bir ağri vardi gece geçmeyince sabah acilde aldim soluğu ekg ve akciger filmi çekildi.
Akciger temiz çikti ama ekg de ritmde bir bozukluk gördü.Kardiyolojiye yönlendirdi pazartesi gidicem ama korkuyorum gitmeden niye korkuyosun diceksiniz ama kendim için değil ama ufak bebeğim var onun için ailemdede kalp rahatsizliği olanlar var bir sikinti çikarmi sizce böyle olup hiç sorunu olmayan var mi?

Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ritim bozukluğu cok korkulcak bisey değil bende de var ama benim doğuştan. Yani arada ağrı yapiyo göğüste arada ağrı yapiyo o da genelde bende üsutünce oluyo. Ama öyle ilaç tedavisi falan olmuyo yani günlük hayati cok etkilemiyo sadece 3 ayda yada 6 ayda bir gidip eko çektiriyosunuz. Gözetim altında oluyosunuz tabi eğer ritim bozukluğu denmişse çokta korkutmayın kendinizi geçmiş olsun

Tesekkur ederim cevabiniz için ritm bozukluğu var genelde kapakçikla olan sorunlarda oluyo bu durum dedi de ondan biraz korktum.

Sinirli biri misiniz ?
Kalpte ritim bozukluğu çoğu kişide var zaten bşy olmaz .
Gecmiş olsun .

Sinirli biri misiniz ?
Kalpte ritim bozukluğu çoğu kişide var zaten bşy olmaz .
Gecmiş olsun .
Sinirli değilim ama şu zamanlar biraz stresliyim ondan diye düşündüm önce bende ama bütün gece geçmeyince hastaneye gideyim edim babami kalp krizinden kaybettim kardesim kalbinden ameljyat oldu babannem sekere bağli kalp krizinden vefat etti falan derken stres oldum

Tesekkur ederim cevabiniz için ritm bozukluğu var genelde kapakçikla olan sorunlarda oluyo bu durum dedi de ondan biraz korktum.
Rica ederim kapakcikla ilgili olarakta benim orta kapakcigimda çökme varmis. Ama dediğim günlük yaşamımı hic etkilemiyor. Yani her kalp hastalığı kötü dereceli olmuyo içinizi ferah tutun adı kalp diye benim annemde yıllarca ağladı sizlandi uzuldu ama sonuc hic bi sekilde bana zarari olmuyo oda alıştı hatta artik hastalık olarak görmüyoruz bile merak etmeyin siz bebisinize sarılın bu konuyuda düşünüp üzmeyin kendinizi insallah korkulacak biseyiniz çıkmaz

Kansızlık ve demir eksikliği bunu yapabiliyor maalesef. Bu değerlere bakıldı mı? Bende bu dertten muzdaribim. Öyle bir an geliyor ki kalbim dışarı fırlayacak gibi oluyor. Allahın izniyle birşey olmaz. Geçmiş olsun

Ritim bozukluğu günlük yaşamı çok fazla etkilemiyor merak etmeyin. Gittiğinizde bir eko çekerler size ne kadar zamanda bir gitmeniz gerektiğini söylerler rutin hayatınıza devam edersiniz bir çok hasta ilaç tedavisi bile görmüyor bununla ilgili endişelenmeyin. Geçmiş olsun

Sakin olun . Zira stres kalp sağlığını çok etkiliyor . Pek çok kişide oluyor ilaç verirler büyük ihtimalle size de

Ritim bozuklugu bende de var, bir sey olmaz. kilonuza falan dikkat edersiniz, yuruyus yaparsiniz, yani saglikli yaslanmaya calisirsiniz.

annemde seker, kalp, tansiyon vardi, babamda kalp, tansiyon rahatsizligi vardi. Bende simdiden yuksek tansiyon da var ama yapacak bir sey yok. Genetik miras, kismet. Bunu taksak da takmasak da genetik olarak yatkiniz

Kötüyü çağırmayın hemen.
Belkide arkadaşların dediği gibi günlük yaşamınızı etkilemeyecek bir durumdur sadece takipte kalmanız gerekecektir.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…