- 2 Aralık 2016
- 98
- 31
- 8
- Konu Sahibi gevezemelek
-
Ritim bozukluğu cok korkulcak bisey değil bende de var ama benim doğuştan. Yani arada ağrı yapiyo göğüste arada ağrı yapiyo o da genelde bende üsutünce oluyo. Ama öyle ilaç tedavisi falan olmuyo yani günlük hayati cok etkilemiyo sadece 3 ayda yada 6 ayda bir gidip eko çektiriyosunuz. Gözetim altında oluyosunuz tabi eğer ritim bozukluğu denmişse çokta korkutmayın kendinizi geçmiş olsunHayirli cumalar arkadaslar
Dünden beri göğüsümde bir ağri vardi gece geçmeyince sabah acilde aldim soluğu ekg ve akciger filmi çekildi.
Akciger temiz çikti ama ekg de ritmde bir bozukluk gördü.Kardiyolojiye yönlendirdi pazartesi gidicem ama korkuyorum gitmeden niye korkuyosun diceksiniz ama kendim için değil ama ufak bebeğim var onun için ailemdede kalp rahatsizliği olanlar var bir sikinti çikarmi sizce böyle olup hiç sorunu olmayan var mi?
Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Tesekkur ederim cevabiniz için ritm bozukluğu var genelde kapakçikla olan sorunlarda oluyo bu durum dedi de ondan biraz korktum.Ritim bozukluğu cok korkulcak bisey değil bende de var ama benim doğuştan. Yani arada ağrı yapiyo göğüste arada ağrı yapiyo o da genelde bende üsutünce oluyo. Ama öyle ilaç tedavisi falan olmuyo yani günlük hayati cok etkilemiyo sadece 3 ayda yada 6 ayda bir gidip eko çektiriyosunuz. Gözetim altında oluyosunuz tabi eğer ritim bozukluğu denmişse çokta korkutmayın kendinizi geçmiş olsun
İnşallahçıkmaz büyük ihtimal endişe etmeyin...
Sinirli değilim ama şu zamanlar biraz stresliyim ondan diye düşündüm önce bende ama bütün gece geçmeyince hastaneye gideyim edim babami kalp krizinden kaybettim kardesim kalbinden ameljyat oldu babannem sekere bağli kalp krizinden vefat etti falan derken stres oldumSinirli biri misiniz ?
Kalpte ritim bozukluğu çoğu kişide var zaten bşy olmaz .
Gecmiş olsun .
Rica ederim kapakcikla ilgili olarakta benim orta kapakcigimda çökme varmis. Ama dediğim günlük yaşamımı hic etkilemiyor. Yani her kalp hastalığı kötü dereceli olmuyo içinizi ferah tutun adı kalp diye benim annemde yıllarca ağladı sizlandi uzuldu ama sonuc hic bi sekilde bana zarari olmuyo oda alıştı hatta artik hastalık olarak görmüyoruz bile merak etmeyin siz bebisinize sarılın bu konuyuda düşünüp üzmeyin kendinizi insallah korkulacak biseyiniz çıkmazTesekkur ederim cevabiniz için ritm bozukluğu var genelde kapakçikla olan sorunlarda oluyo bu durum dedi de ondan biraz korktum.
Sakin olun . Zira stres kalp sağlığını çok etkiliyor . Pek çok kişide oluyor ilaç verirler büyük ihtimalle size deSinirli değilim ama şu zamanlar biraz stresliyim ondan diye düşündüm önce bende ama bütün gece geçmeyince hastaneye gideyim edim babami kalp krizinden kaybettim kardesim kalbinden ameljyat oldu babannem sekere bağli kalp krizinden vefat etti falan derken stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?