• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olanlar yardim lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi efkarim23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

efkarim23

Ziyaretçi
ya arkadaslar benmi gereksiz yere takiyorum bilmiyorum ama adet oldugum zamanlar hicmi hicc sancii olmuyo en ufak agri bile yook ve bu konuda hic bilgim yok acaba normalmi yoksa:S yakinimdaki kizlar arkadaslarimda sanci hep oluyor diyorum acaba bendemi bozukluk var yardim edebilirmisiniz lütfen????

cnm meraba bence boş yere takıyorsun ne guzel agrın yokmuş sonuçta herkesin bunyesi aynı değildir benim de agrım olmaz ama bazı adetlerimde öyle bir agrı olur ki yataktan çıkamam.bir olumsuzluk olsugunu sanmıyorum cnm

bence yat kalk dua et daha ne istiyorsun ne gzl bişey.bende öle bi agrı olurdu ki yerde kalıyodum.bunu bi rahatsızlık olarak görme bence.ama kafanıda bulandırıyosan bi doktora git.

ya arkadaslar benmi gereksiz yere takiyorum bilmiyorum ama adet oldugum zamanlar hicmi hicc sancii olmuyo en ufak agri bile yook ve bu konuda hic bilgim yok acaba normalmi yoksa:S yakinimdaki kizlar arkadaslarimda sanci hep oluyor diyorum acaba bendemi bozukluk var yardim edebilirmisiniz lütfen????

Hiç kafanı yorma bence, ben pko lu olduum için eğer uzun süre adet olmamışsam 2-3 ay falan ağrım olur yoksa ilaçla adet olsam bile-ki buna adet oluyorum diyorum ağrım olmaz

bencede takma ben sancım geçsin neler yapıyorum. hiç heveslenme hiç tavsiye etmem doğrusu. benimde bir kaç arkadaşım var sancısı olmaz hiç

yapacağın tek şey şükretmek bence.adet oluyorsan sorun yok.

Ağrı üşütmeyle de alakalı oluyor bazen.Ayrıca ağrılı adet yumurtalık kistinin habercisi.Ne mutlu ki sana ağrısız sorunsuz adet geçiriyorsun daha ne istiyorsun:D

ay ne güzelmiş ama dimi???bence bünye meselesi bu...hiç kafana takma ve rahatına bak :)

hadii ya Allahima sükürler olsun:D:D ne bilim ben agri felan cekmeyince dedim bozuklukmu var:) sagolun arkadaslar cevaplariniz icin

yat kalk dua et sancin olmuyo diye ne güzel cok rahat bir adet dönemi yasiyorsun...anormallik mi var diye düsünme..ben bayiltici derecede sancilar yasiyodum ve o sebepten dolayi simdi tedavisi olmayan bir hastalik sahibiyim ...rahim kaslarimda yasadigim sancilardan dolayi iyi calismiyo buda isin cabasi olarak bana kalan oldu..

ya bende şu doğum kontrol hapını bırakalı 6 ay falan oldu..benimde karnım pek ağrımıyor.önceden çok ağrırdı...

olmaması daha iyi çünkü olması endometriosis denilen bir rahatsızlığın nedeni olabiliyormuş bazen.olmaması olmasında daha iyi.

Back
X