• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

berrakmadam07

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
107
18
13
35
Arkadaşlar koton kumaş pantolon aldım yüzde 97 pamuklu yazıyor çok sert giydikçe yumuşar mı ? İnternette yumuşatmak için tuzlu suda bekletin yazıyordu. Marka vermek yasak mı bilmiyorum meyve isimli bir markadan aldım.Aynı markadan daha öncede koton diye almıştım o yumuşacık geldi bu sert çıktı ya :KK43:
Onun kalıbı bol bu dardı ondan mı farketti acaba ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar koton kumaş pantolon aldım giydikçe yumuşar mı ? İnternette yumuşatmak için tuzlu suda bekletin yazıyordu. Marka vermek yasak mı bilmiyorum meyve isimli bir markadan aldım.Aynı markadan daha öncede koton diye almıştım o yumuşacık geldi bu sert çıktı ya :KK43:
Onun kalıbı bol bu dardı ondan mı farketti acaba ?

koton diye bir kumaş yok cotton yazıyorsa pamukludur. pamuklu kumaş aslında yumuşak olur memnun değilsen tuzlu su bilmem ne denemek yerine değiştir derim.

koton diye bir kumaş yok cotton yazıyorsa pamukludur. pamuklu kumaş aslında yumuşak olur memnun değilsen tuzlu su bilmem ne denemek yerine değiştir derim.

evet işte bende koton kumaşı pamuklu diye tercih ettim.Bir tanede bedeni olmadı iade eetim bu 3 cü olacak iade etmek ayıp olmaz mı devamlı internet sitesinden aldım

DÜZ KESİM KOTON PANTOLON

açıklaması 97% pamuk,3% elastan, Kemer: 100% poliüretan, Astar cebi: 100% polyester,

evet işte bende koton kumaşı pamuklu diye tercih ettim.Bir tanede bedeni olmadı iade eetim bu 3 cü olacak iade etmek ayıp olmaz mı devamlı internet sitesinden aldım

ayıp ne demek yahu sen tüketicisin beğenmezsen değiştirirsin. parasını vermişsin karşılığını alman lazım zarar vermediğin sürece götür değiştir.

O bildiğin pamuklu demek

Yani atlet gibi tişört gibi

Ketenlerde de öyle yazabilir

Bazısı daha sert bazısı daha yumuşak olur

Sert derken böyle kaşındıran bir dokusu mu var

Çok kırışıyor mu

yok kırışmamış hiç jilet gibi ama sert evet hafif batıyor sanki

ayıp ne demek yahu sen tüketicisin beğenmezsen değiştirirsin. parasını vermişsin karşılığını alman lazım zarar vermediğin sürece götür değiştir.

çok iade ettim bu sıra
zarar hiç vermiyorum poşeti etiketi ile birebir yapıp iade ediyorum ama bu 3 cü olacak iade edersem

telim bu siteye girmiyor hata veriyor maalesef zamanla yumuşamaz mı ya

Şimdi ne kadar sert olduğunu bilmediğimiz için yumuşar ya da yumuşamaz demek olmaz

Yumuşar ama o hafif batan dokudan ise fazla değişmez gibi

Benim öyle bir eteğim var astarı var mesela astarı olmasa giyemem kaşındırır beni

Şimdi ne kadar sert olduğunu bilmediğimiz için yumuşar ya da yumuşamaz demek olmaz

Yumuşar ama o hafif batan dokudan ise fazla değişmez gibi

Benim öyle bir eteğim var astarı var mesela astarı olmasa giyemem kaşındırır beni

kaşındıracak gibi duruyor ama pamuk kumaş nasıl böyle sert çıkar anlamadım

Back
X