Gebeliğe Hazırlık Bilgisi olanlar lütfen cevaplayin:(((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.597
208
29
Kizlar bu ay col tuhaf gunler geçiyorum adet gecikmemin 9.gunu kac kes kasik agrisi vs.. doktora gittim adet gecikmemle birlikte hic birinde gebelik cikmadi bundan 4 gun once ultrasonda doktor rahim duvarin kalinlasmis ama gebe degilsin dedi kanda negatif cikti tamam dedim hamile degilim buna çoktan inandir kendimi hala adet olamayınca dun yine kan verdim 7.25 cikti ultrasonda da yine rahim duvarin kalinlasmis dedi ama net bisey demiyo ne hamilesin ne degilsin diyolae basina gelen varmi

Çok mu stres yapıyorsunuz acaba?
Burada birinden okumuştum çünkü ayn7 siizn gibiydi her ay aynı şeyleri yaşıyormuş kimyasal falan da değil tabi bu yalanılan. Stres bazı hornonları baskılar pregesteron u özellikle belki onla birlkte adet döneminde beta da az da olsa artış olabilirmiş bazı kadınlarda.
Çok kafanıza takıyorsanız dr unuz bir sorun yok diyorsa tek sorun Stres olabilir. Böyle büyük sonuçlara yol açabiliyor bazen stres maalesrf..
Biraz akışıına bıraksanız?
Regl gelecek nasıl olsa ama siz kafanızda ya gebeysem diye düşününce regl de gelmeyip stres hormonu reg geciktirirmiş yalancı gebelik yaşıyor olabilirsiniz yani. O arkadaş da şöyle hatırlıyorum dr u söylemişti benimde hep aklımda.
Dr bir daha hamile kalana kadar gelme kendine 6 ay ver demiş 6.ayın sonunda hamile kalacağını düşün. Ama önce ya hamikeysem hamilemiyim acaba diye düşünmeyi bırak demiş.
2 3 gün sojra regl olmuş. 2 yıldır hamile kalamayan kadın dr unu dinlemiş 2 ay sonra da hamile kalmış.yani bir sorun yoksa gerçekten stres bizim vücudumuzu ele geçiriyor bazı şeyleri erteliyor.
Sağlıklı günler diliyorum ..

Cok tesekur ederim aslinda stres yaptigimi soyleyemem yani cocuk istiyorum evet bu ay insallah olmustur diye test falanda yaptırdım ama negatif çıkınca tamam nasip demistim sonradan boyle olunca tekrar umutlandim bide idrar testi yaptim bugun eger kandako hcg yukselmeseydi idrarda cikarmiydi bugunki idrar testimde pozitif kandaki degerinde yukseldigini düşündüm

Cnm bence sen hamilesin, 5in altındaki değerler negatif die biliyorum ben. 2cgün sonra bi daha kan ver bakiim, inşallah değerin yükselir de sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Cnm bence sen hamilesin, 5in altındaki değerler negatif die biliyorum ben. 2cgün sonra bi daha kan ver bakiim, inşallah değerin yükselir de sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Insallah canim cok sagol soylediklerin icin bende oyle umit ediyorum Rabbim sağlıklı hayirli evlatlar versin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…