Çok mu stres yapıyorsunuz acaba?
Burada birinden okumuştum çünkü ayn7 siizn gibiydi her ay aynı şeyleri yaşıyormuş kimyasal falan da değil tabi bu yalanılan. Stres bazı hornonları baskılar pregesteron u özellikle belki onla birlkte adet döneminde beta da az da olsa artış olabilirmiş bazı kadınlarda.
Çok kafanıza takıyorsanız dr unuz bir sorun yok diyorsa tek sorun Stres olabilir. Böyle büyük sonuçlara yol açabiliyor bazen stres maalesrf..
Biraz akışıına bıraksanız?
Regl gelecek nasıl olsa ama siz kafanızda ya gebeysem diye düşününce regl de gelmeyip stres hormonu reg geciktirirmiş yalancı gebelik yaşıyor olabilirsiniz yani. O arkadaş da şöyle hatırlıyorum dr u söylemişti benimde hep aklımda.
Dr bir daha hamile kalana kadar gelme kendine 6 ay ver demiş 6.ayın sonunda hamile kalacağını düşün. Ama önce ya hamikeysem hamilemiyim acaba diye düşünmeyi bırak demiş.
2 3 gün sojra regl olmuş. 2 yıldır hamile kalamayan kadın dr unu dinlemiş 2 ay sonra da hamile kalmış.yani bir sorun yoksa gerçekten stres bizim vücudumuzu ele geçiriyor bazı şeyleri erteliyor.
Sağlıklı günler diliyorum ..