- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
-
- Konu Sahibi kaldi2sene
Ya eşim polis te o yüzden izin alamayabilir o dönemdeValla pek anlamadım ? Biraz daha konuyu açsanız ?
Ben size sormak istedim bacimEsine sor bacim o zaman
Esin alacak izni biz almayacagiz kiBen size sormak istedim bacim
Arkadaslar bu konuda Cahilim biraz da sizden bilgi almak istedim.
ona göre bi izin programı yapacağız esimle. Simdi Sizce hükümet kurulamazda erken seçim olursa ne zaman olacak ??? Kasım ayında mi mesela ?? Ekim mi ??? Şu 45 gün ve 3 ay muhabbeti var ama kafam basmadi gitti :/ az yardimci olun kardesinize
Esin alacak izni biz almayacagiz kibir de erken secim olsa bile her polisi etkiler mi buna inaniyor musunuz?bence etkilemez
Gecen secimlerde oy dahi kullanmayan tatilde olanlar vardi yani
Bu adam yeniceri degil ki savas cikinca alip gotursunler
Başlığı görünce eşinin polis olduğunu anladım hemen.Kelin ilacı olsa başına sürermiş...
nasıl da anladi lar hemen halimden ya kaderdaslarim:)Çoğunu etkiliyor maalesef, o şekilde rahat olan birimler var tabii ama azınlıkta onlar.
Eşim alakasız bir birimde ama onu bile etkiliyor hele o miting zamanları nefes aldırtmıyorlardı.
İhtiyat olsun diye olur da bir olay çıkarsa çevik kuvvet il dışına göreve giderse onlar yokken ortalık karışırsa elimizde personel olsun dıdının dıdısı....
Seçim afişinin başında nöbet bile tuttu eşim neymiş afişi yırtmışlar yırtıldığını .....hazretleri görürse müdürün başı ağrırmış da bilmem ne.
Ay umarım olmaz canım yaoffff o kahrolası mıtıngler ehlıyetımı almak ıcın ne kadar ugrastım sıra bekledım polıs yok emnıyette dıye ne kadar sınır oldum anlatamam
neyse asıl konuya gelelım bence erken secım olmaz cunku sonuctan hıc memnun olmayan bır cumhur basşkanımız var
ama mhp akp kolalısyonu ufukta gıbı en azından denemk zorundalar ıstemesler de yoksa boyle dogrudan hukumetı kuramadık hadı erken secıme derlerse oylar daha da dusecek
rica ederım kediiAy umarım olmaz canım ya
çok sağol mantıklı yorumun için
Arkadaslar bu konuda Cahilim biraz da sizden bilgi almak istedim.
ona göre bi izin programı yapacağız esimle. Simdi Sizce hükümet kurulamazda erken seçim olursa ne zaman olacak ??? Kasım ayında mi mesela ?? Ekim mi ??? Şu 45 gün ve 3 ay muhabbeti var ama kafam basmadi gitti :/ az yardimci olun kardesinize
Cok guldum ya. Muthissiniz. Yeniceri aciklamasi super.....Esin alacak izni biz almayacagiz kibir de erken secim olsa bile her polisi etkiler mi buna inaniyor musunuz?bence etkilemez
Gecen secimlerde oy dahi kullanmayan tatilde olanlar vardi yani
Bu adam yeniceri degil ki savas cikinca alip gotursunler