bilgisi olan?

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
Herkese iyiakşamlar
benim boşanma davam 2014 nisan ayında bitti.hakim boşanma kararıyla birlikte yaklaşık 20 bin tl tazminat bağladı bana.karşı taraf temyize gitti.temyizdende daha teni karar geldi.yargıtay davayı onamış.eski eşimde benden alacakların ama zor alırsın 10 senede alırsın evdende eşya icra olmuyor diyor ben tazminatımı alamayacakmıyım şimdi bu durum hakkında bilgisi olan varmı acaba teşekkür ederim

Maşallah adalet sistemimize 1 sene sonra temyiz cevabı geliyor.. Konu hakkında bilgim yok konu sahibi sadece bir senede cevap gelmesine kızdım..

Soyadımı değiştrmk için 1 seneden fazla bekledim resmi işlerde hep onun soyadını kullanmak ayrıyken birde çok can sıkıcı

Bilgisi olan yada daha önce böyle bir durumla karşılaşan yoköu acaba

sıkı bir avukat bulursan elbetteki tazminatını alırsın. adam çalışıyor mu?
Çalışıyor tazminat vermrmk için 10 yıllık işini bıraktı şuan servis şöforlüğü yapıyor ama servis babasının üzerine sigortasını babası ödüyormuş.200 tl maaşım var alamazsın benden o paraları diyor

hep aynı şeyi söylerler ama çatır çatır öderler merak etme. başımıza çok geliyor böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…