Bilgisi olan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1) Küfürlü konuşmayın ağzınızı düzeltin önce.

2) Biz doktor değiliz burası bir forum. Şikayeti olan doktoru arar sorar.

eczaneden test alıp şüpheni gider.
doktora sor

Burda yazıyorsunuz ama gayet anladık kimse sizin sorunuzu cevaplamak zorunda degil hakaret etme hakkınızda yok

Ağzınızı terbiyenizi topladıktan sonra gidip Türkçe yazmayı öğrenin. Daha iki satır derdinizi anlatmaktan uzaksınız, kolonoskopiye arkadan endoskopi diyorsunuz en basiti. Sonra da sorularınızı gidin doktora sorun. Bir tur da o üslubuna dava açarım hastanenin yanında mahkemede de bulursunuz kendinizi.

Ahaa şimdi anladım sormak istediğinizi.
Kocanizin wp msjlarinda bir kadın ile olan yazışmalarıni gördünuz.
Msj da şu sanırım
Siz bu msjla kocanizin kadına yürümüş olabileceğini anladınız. Ve bunu kocaniza sordunuz.
Kocanız da :" hayır ben bu ayakli msji atmadım,bu photoshop" dedi.
İnanmalı mıyım diye soruyorsunuz sanırım.

Gebelik testi 10 lira oldu. Zamlarla iyice kafayı bozdum ben sanırım. Şu yorumda ilgilendiğim kısma bak

Bacım madem gebelikten supheleniyorsun kan vermek yada eczaneden gebelik testi almak zor değil.vakit alan şeylerde değil.bende neden öncesinde gebelik için kan vermedin onu anlamadım

Madem gebelikten şüpheleniyordunuz, neden doktora sormadan söz konusu sıvıları (neyse artık anlamadım) içtiniz?

Buradan sağlıklı yanıt alamazsınız. Doktorunuza sorun ve gebelik durumu için de test yaptırın geciktirmeden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…