- 3 Şubat 2018
- 6.299
- 24.509
- 348
- 28
- Konu Sahibi Berivan3547
-
1) Küfürlü konuşmayın ağzınızı düzeltin önce.Siz ne kadar iğrenç insalarsiniz ya anlamıyorsunuz diyorum ki 2 gündür yemek yiyemiyorum su dışında azına bir şey girmemiş ağırlık basmış göz sorunlu ben bir şey merak edip sordum siz ilk benim yazıma guluceginize o boktan vicdanınız temizleyini
Yürümeyi yeni öğrenen konu, ne kadar hoş.
Burda yazıyorsunuz ama gayet anladık kimse sizin sorunuzu cevaplamak zorunda degil hakaret etme hakkınızda yokSiz ne kadar iğrenç insalarsiniz ya anlamıyorsunuz diyorum ki 2 gündür yemek yiyemiyorum su dışında azına bir şey girmemiş ağırlık basmış göz sorunlu ben bir şey merak edip sordum siz ilk benim yazıma guluceginize o boktan vicdanınız temizleyini
Ağzınızı terbiyenizi topladıktan sonra gidip Türkçe yazmayı öğrenin. Daha iki satır derdinizi anlatmaktan uzaksınız, kolonoskopiye arkadan endoskopi diyorsunuz en basiti. Sonra da sorularınızı gidin doktora sorun. Bir tur da o üslubuna dava açarım hastanenin yanında mahkemede de bulursunuz kendinizi.Siz ne kadar iğrenç insalarsiniz ya anlamıyorsunuz diyorum ki 2 gündür yemek yiyemiyorum su dışında azına bir şey girmemiş ağırlık basmış göz sorunlu ben bir şey merak edip sordum siz ilk benim yazıma guluceginize o boktan vicdanınız temizleyini
Siz bu msjla kocanizin kadına yürümüş olabileceğini anladınız. Ve bunu kocaniza sordunuz.
Gebelik testi 10 lira oldu. Zamlarla iyice kafayı bozdum ben sanırım. Şu yorumda ilgilendiğim kısma bakBu düzeltilmiş hali mi?
Endoskopi ağızdan olur kolonoskopi k.çtan.
Ağzımız ve k.çımız farklı yerlerde olduğu için ikisine ayrı isim vermişler.
Gebelikten şikayet ediyorsan kan ver,test yap:)
Hangisi parayla, gebelik testi beş lira, kan testi bedava.
Git,emin ol.
Hiçbir gebelik de ilk günden şişlik yapmaz,göğüste karında.
Akıllı telefon kendi yazmıştır onuPhotoshop diye doğru yazmış ama engiliscayı hakkını yimeyin gızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?