- 2 Eylül 2022
- 72
- -9
- 6
- 23
- Konu Sahibi Berivan3547
-
Tam olarak neyi sordugunuzu anlamadım ama sanırım kolonoskopiye gireceksiniz öncesinde lavman yapılacak lavmanin gebeliğe bir yan etkisi yok yinede doktorunuza sorunMerhaba arkadaşlar yarın endoskopi engiricem ayıptır söylemesi arkdandoktor bana Photoshop sodası ve endemi ne ameliyat felan girince arka tarafa dökülürku bağırsaklar boşalsin diye onuda vardı iki soda 5 endemi mi ne neyse ben gebelikten şüphe ediyorrum kan vermerik test yaptım bugün karnım şiş ve göğüsum şiş oldu acaba diyorum ilaclardanmi yoksa gebelikte mi aacab? Bilen yorum yapsın
Yazdığınızı dönüp bir okuyun Allah rızası içinMerhaba arkadaşlar yarın endoskopi engiricem ayıptır söylemesi arkdandoktor bana Photoshop sodası ve endemi ne ameliyat felan girince arka tarafa dökülürku bağırsaklar boşalsin diye onuda vardı iki soda 5 endemi mi ne neyse ben gebelikten şüphe ediyorrum kan vermerik test yaptım bugün karnım şiş ve göğüsum şiş oldu acaba diyorum ilaclardanmi yoksa gebelikte mi aacab? Bilen yorum yapsın
Merhaba arkadaşlar yarın endoskopi ye giricem ayıptır söylemesi arkdanYazdığınızı dönüp bir okuyun Allah rızası için
Endoskopi için yemek yiyemiyorum dünden beri gözüm bulanık gördü diye öyle yazmışım!Bacım hangi dilde yazdığını söylersen o dile çevirip cevap verebiliriz.
Helal olsun sizeTam olarak neyi sordugunuzu anlamadım ama sanırım kolonoskopiye gireceksiniz öncesinde lavman yapılacak lavmanin gebeliğe bir yan etkisi yok yinede doktorunuza sorun
Ne yazdınız neyce yazdınız Allah aşkına bir dönün okuyun. Arkadan endoskopi denmez ona kolonoskopi denir, başka da bir şey anlamadım yazdığınız rastgele kelimelerdenMerhaba arkadaşlar yarın endoskopi engiricem ayıptır söylemesi arkdandoktor bana Photoshop sodası ve endemi ne ameliyat felan girince arka tarafa dökülürku bağırsaklar boşalsin diye onuda vardı iki soda 5 endemi mi ne neyse ben gebelikten şüphe ediyorrum kan vermerik test yaptım bugün karnım şiş ve göğüsum şiş oldu acaba diyorum ilaclardanmi yoksa gebelikte mi aacab? Bilen yorum yapsın
Kolonoskopi bağırsaklara bakılır
Endoskopi mideye bakılır .
Ne yazdınız neyce yazdınız Allah aşkına bir dönün okuyun. Arkadan endoskopi denmez ona kolonoskopi denir, başka da bir şey anlamadım yazdığınız rastgele kelimelerden
Teşekkür ederim peki photoshop soda şişkinlik yaparım karındaTam olarak neyi sordugunuzu anlamadım ama sanırım kolonoskopiye gireceksiniz öncesinde lavman yapılacak lavmanin gebeliğe bir yan etkisi yok yinede doktorunuza sorun
Photosop deyip duruyor bir de onunla konunun ne alakası var bir de onu çözersen bana duacınımHayir o arkadan endoskopi araştirmanizi oneririm.
fosfa soda mı acaba bahsettiğinizT
Teşekkür ederim peki photoshop soda şişkinlik yaparım karında
Sodyum fosfat icirirler kolonoskopi icin onu diyor bence.Photosop deyip duruyor bir de onunla konunun ne alakası var bir de onu çözersen bana duacınım
Siz ne kadar iğrenç insalarsiniz ya anlamıyorsunuz diyorum ki 2 gündür yemek yiyemiyorum su dışında azına bir şey girmemiş ağırlık basmış göz sorunlu ben bir şey merak edip sordum siz ilk benim yazıma guluceginize o boktan vicdanınız temizleyiniPhotosop deyip duruyor bir de onunla konunun ne alakası var bir de onu çözersen bana duacınım
Ne dediğiniz anlaşılmıyor ki.Merhaba arkadaşlar yarın endoskopi engiricem ayıptır söylemesi arkdandoktor bana Photoshop sodası ve endemi ne ameliyat felan girince arka tarafa dökülürku bağırsaklar boşalsin diye onuda vardı iki soda 5 endemi mi ne neyse ben gebelikten şüphe ediyorrum kan vermerik test yaptım bugün karnım şiş ve göğüsum şiş oldu acaba diyorum ilaclardanmi yoksa gebelikte mi aacab? Bilen yorum yapsın
Bu düzeltilmiş hali mi?Merhaba arkadaşlar yarın endoskopi ye giricem ayıptır söylemesi arkdandoktor bana Photoshop sodası ve endemi ne ameliyat felan girince arka tarafa dökülürku bağırsaklar boşalsin diye onuda vardı iki soda 5 endemi mi ne neyse ben gebelikten şüphe ediyorrum kan vermedim test yapmadim bugün karnım şiş ve göğüsum şiş oldu acaba diyorum ilaclardanmi yoksa gebelikte mi aacab? şişlik Bilen yorum yapsın bu olacaktı yani bunu yazmak istemiştim ( Endoskopi için yemek yiyemiyorum dünden beri gözüm bulanık gördü diye öyle yazmışım)
hemen de trip atıyorsunuzSiz ne kadar iğrenç insalarsiniz ya anlamıyorsunuz diyorum ki 2 gündür yemek yiyemiyorum su dışında azına bir şey girmemiş ağırlık basmış göz sorunlu ben bir şey merak edip sordum siz ilk benim yazıma guluceginize o boktan vicdanınız temizleyini
Ne ile temizleyelim mesela, Photoshoplu soda ile mi?boktan vicdanınız temizleyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?