Bilgisi olan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berivan3547

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
72
-9
6
23
Merhaba arkadaşlar yarın endoskopi engiricem ayıptır söylemesi arkdan😅 doktor bana Photoshop sodası 🤮 ve endemi ne ameliyat felan girince arka tarafa dökülürku bağırsaklar boşalsin diye onuda vardı iki soda 5 endemi mi ne neyse ben gebelikten şüphe ediyorrum kan vermerik test yaptım bugün karnım şiş ve göğüsum şiş oldu acaba diyorum ilaclardanmi yoksa gebelikte mi aacab? Bilen yorum yapsın

Merhaba arkadaşlar yarın endoskopi engiricem ayıptır söylemesi arkdan😅 doktor bana Photoshop sodası 🤮 ve endemi ne ameliyat felan girince arka tarafa dökülürku bağırsaklar boşalsin diye onuda vardı iki soda 5 endemi mi ne neyse ben gebelikten şüphe ediyorrum kan vermerik test yaptım bugün karnım şiş ve göğüsum şiş oldu acaba diyorum ilaclardanmi yoksa gebelikte mi aacab? Bilen yorum yapsın
Tam olarak neyi sordugunuzu anlamadım ama sanırım kolonoskopiye gireceksiniz öncesinde lavman yapılacak lavmanin gebeliğe bir yan etkisi yok yinede doktorunuza sorun

Yazdığınızı dönüp bir okuyun Allah rızası için

Yazdığınızı dönüp bir okuyun Allah rızası için
Merhaba arkadaşlar yarın endoskopi ye giricem ayıptır söylemesi arkdan😅 doktor bana Photoshop sodası 🤮 ve endemi ne ameliyat felan girince arka tarafa dökülürku bağırsaklar boşalsin diye onuda vardı iki soda 5 endemi mi ne neyse ben gebelikten şüphe ediyorrum kan vermedim test yapmadim bugün karnım şiş ve göğüsum şiş oldu acaba diyorum ilaclardanmi yoksa gebelikte mi aacab? şişlik Bilen yorum yapsın bu olacaktı yani bunu yazmak istemiştim ( Endoskopi için yemek yiyemiyorum dünden beri gözüm bulanık gördü diye öyle yazmışım)

Ne yazdınız neyce yazdınız Allah aşkına bir dönün okuyun. Arkadan endoskopi denmez ona kolonoskopi denir, başka da bir şey anlamadım yazdığınız rastgele kelimelerden

Photosop deyip duruyor bir de onunla konunun ne alakası var bir de onu çözersen bana duacınım :KK70:
Siz ne kadar iğrenç insalarsiniz ya anlamıyorsunuz diyorum ki 2 gündür yemek yiyemiyorum su dışında azına bir şey girmemiş ağırlık basmış göz sorunlu ben bir şey merak edip sordum siz ilk benim yazıma guluceginize o boktan vicdanınız temizleyini

Ne dediğiniz anlaşılmıyor ki.

Merhaba arkadaşlar yarın endoskopi ye giricem ayıptır söylemesi arkdan😅 doktor bana Photoshop sodası 🤮 ve endemi ne ameliyat felan girince arka tarafa dökülürku bağırsaklar boşalsin diye onuda vardı iki soda 5 endemi mi ne neyse ben gebelikten şüphe ediyorrum kan vermedim test yapmadim bugün karnım şiş ve göğüsum şiş oldu acaba diyorum ilaclardanmi yoksa gebelikte mi aacab? şişlik Bilen yorum yapsın bu olacaktı yani bunu yazmak istemiştim ( Endoskopi için yemek yiyemiyorum dünden beri gözüm bulanık gördü diye öyle yazmışım)
Bu düzeltilmiş hali mi?
Endoskopi ağızdan olur kolonoskopi k.çtan.
Ağzımız ve k.çımız farklı yerlerde olduğu için ikisine ayrı isim vermişler.
Gebelikten şikayet ediyorsan kan ver,test yap:)
Hangisi parayla, gebelik testi beş lira, kan testi bedava.
Git,emin ol.
Hiçbir gebelik de ilk günden şişlik yapmaz,göğüste karında.

Siz ne kadar iğrenç insalarsiniz ya anlamıyorsunuz diyorum ki 2 gündür yemek yiyemiyorum su dışında azına bir şey girmemiş ağırlık basmış göz sorunlu ben bir şey merak edip sordum siz ilk benim yazıma guluceginize o boktan vicdanınız temizleyini
hemen de trip atıyorsunuz :KK43: yani bir iki değil ki, hiiiç bir şey anlaşılmıyor. düzenlediğiniz de anlaşılmıyor. halbuki atar yaparken gayet de yazmışsınız

fosfo sodayı kastediyorsanız ishale bağlı gaz yapabilir ama internette gebelikte güvenliği konusundaki çalışmalar yetersizdir diyor. kan testi verin, doktorunuzla görüşün

boktan vicdanınız temizleyini
Ne ile temizleyelim mesela, Photoshoplu soda ile mi? :işsiz:

Bakın konu açıyorsunuz, ne demek istediğinizi anlamıyoruz. Tamam bulanık görüyorsunuz falan ama, bu kadar da özensiz yazılmaz ki?

Bir de konu silmek yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back