How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bilgisi olan

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Yaşadığım yerde psikolog psikiyatri yok daha öncesinde uyku sorunu ve cok düşünme yüzünden aile hekimim hafif bir antidepresan yazmıştı. Yine gitsem yazar mı? Bu sefer okb için gitmek istiyorum...

Ama tam tanı konmadan ilaçlara başlamak ne kadar doğru? Aile hekimi tanı koyamaz ki size. Çok yanlış. Başka şehire gitseniz?

Yaşadığım yerde psikolog psikiyatri yok daha öncesinde uyku sorunu ve cok düşünme yüzünden aile hekimim hafif bir antidepresan yazmıştı. Yine gitsem yazar mı? Bu sefer okb için gitmek istiyorum...
Aile hekiminin antidepresan yazdığını hiç duymadım, o tür ilaçlar için rapor ve uzmanlık gerekmiyor muydu?

Yazıyor diye biliyorum, reçetesiz de alınıyor hatta birçok eczaneden(her ne kadar doğru olmasa da)

Aile hekimi ne anlasın.. Aile hekimi bu konuda uzman olmadığı için antidepresan yazamaz. Diş için antibiyotik bile yazmıyorlar kaldı ki.. Hatta arkadaşım aile hekimine antidepresan ilaçlarını yazdırmak için gidiyor reçeteyle alabilmek için, aile hekimi mutlaka ve mutlaka psikiyatrisinden aldığı reçeteyi istiyor. Olmadan asla yazmıyor o ilacı. Bence psikiyatriye gidin bir şekilde..

Bir yolunu bulup uzmana gitmelisiniz kafaya gore ilac alinmaz .Hele ki psikolojik ilaclar ne kadar tehlikeli .Sonrasinda daha kotu sonuclar dogurabilir.

Aile hekimi ne anlasın.. Aile hekimi bu konuda uzman olmadığı için antidepresan yazamaz. Diş için antibiyotik bile yazmıyorlar kaldı ki.. Hatta arkadaşım aile hekimine antidepresan ilaçlarını yazdırmak için gidiyor reçeteyle alabilmek için, aile hekimi mutlaka ve mutlaka psikiyatrisinden aldığı reçeteyi istiyor. Olmadan asla yazmıyor o ilacı. Bence psikiyatriye gidin bir şekilde..
Aynen öyle. Antidepresan değildir bu küçük sakinleştirici haplar olur ya hani kas gevşetici uyutan filan. Onlari diyor bence

Back