Slm ben bu ay ovitrele çatlama iğnesi oldum adetim 7 gün geçti test sonucum negatif ama bende inanılmaz kasık ağrısı ve sancım var ara ara beyaz akıntım oluyor dr gitim bana git dedi bişi stres yapma dedi ama hala değişen bişi yok bu şekil hamile kalan veya başına gelen varmı yazarsa sevinirim
pco yo kana baktım negatif çıktı 3 gün önce ama şuan inanılmaz ağrım var ilk defa başıma geldi 2 yıılık evliyim ilk defa adetim geçti ama negatifpco yk dimi.birde kanamı baktırdın canım.idrarmı
pco yo kana baktım negatif çıktı 3 gün önce ama şuan inanılmaz ağrım var ilk defa başıma geldi 2 yıılık evliyim ilk defa adetim geçti ama negatif
yok bende öyle bir durum yok çok şükür ama kasık ağrım başağrısı sancı yanma var olmasa öyle yapaxcam ama..canım moralini bozmak istemem ama bu iğnelerin kist yapma olasılığıda varmış yan etki olarak.doktor 1 ay doğum kontrol hapı kullandırıyomuş kist gidiyomuş bu şekilde.inşllah sende öyle bişey yoktur bebiş vardır.istersen yarın tekrar aile hekimine kan aldır.bnde bu ay ovtrelle vuruldum 2 gün kaldı adetime merakla bekliorum bnde.
gözünüz aydın darısı başımıza dua edin ...Kislar hamile kalmak isteyipte kalamamak oyle stresli bi durumki doktorlar cok rahat stres yasak diyorlar ama o cift cizgiyi gorebilecekmiyim diye saat saydigimi hatirlarim fakat allahim ben istedigimde degill sen istediginde verirsin dedigim ay cift cizgiyi gorebildim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydın allah bağışlasın sana peki sende kasık ağrısı sancı yanma falan oldumu ben iş yapamaz hale geldim bu ağrılar yüzünden cvp lütfenGec dollenme.olabilir
Ikinci gebeligimde adetim gectikten 12 gin sonra kanda cikmisti
gözün aydın allah bağışlasın sana peki sende kasık ağrısı sancı yanma falan oldumu ben iş yapamaz hale geldim bu ağrılar yüzünden cvp lütfen
adetim 2 yıldır evliyim hep düzenliydi ilk defa bu ay geçikti bende sakin olmaya çalışıyorum ama işte aklımdan çıkaramıyorum bende bekliyecem bakalım ne olacak mevlam ne eylerse güzel eyler ..Tatlim o gebeligim dusujle sonuclanmisti malesef
kasik sizlamalarim vardi ama sizinkisi gibi degildi
kisti dicem ama dr a gitmissiniz o ihtimalde kalkoyor ortadan
Adet duzeniniz nasil
belkide gec bir yumurrlama soz konusudur
arkadasimda bu durundaydi kan tahllinde cikmayinca dr sokturucu verdi fakat kullanmadi aradan iki hafta gecti yeniden tahlil yaptirdi ve gebe oldigunu ogrendi
Birqs sakin olup bekleyin inanin stres tum hormomlari etkiliyor
kafada gebe olup adet olmayi istememek bile adet gecikmelerina sebep.oluyor
adetim 2 yıldır evliyim hep düzenliydi ilk defa bu ay geçikti bende sakin olmaya çalışıyorum ama işte aklımdan çıkaramıyorum bende bekliyecem bakalım ne olacak mevlam ne eylerse güzel eyler ..
biz hiç korunmadıkKorunmayi ne zman biraktiniz
brnim 4.5 yildir cok duzenliydi korunmayi bir biraktim 42 gunu bile gordum
biz hiç korunmadık
inş canım dua et lütfen ...Anladm tuanacim
imsalla bu gecikmeye sebep gec dollenmedir biz guzel hbrler verirsin
allah razı olsun çok tşk edrm...Her gece isteyen herkes icin dua ediyorum insallah allahim kalplerinize gore versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş canım dua et lütfen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?