• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan yazabilirmi lütfen kizlik zarı

Elif0634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
20
1
1
26
Nasıl anlatıcam bilmiyorum 1 yıllık ilişkim vardi ailelerimiz biliyordu nisan takıcaktik ailelerimiz tanıştıktan sonra. Bir anlık hevesimize kurban gittik ve sevişme başladık sadece cok az girdi ucu galiba kendimi o kadar kastimki sürtunurken eliyle tuttu ve birazcık kan geldi ona sorarsam bozulmadı diyor ama ben cok endişeliyim ama o sadece zedelendi diyor kendini çok kasmaktan ve sıkmaktan dolayı internetten baktım kızlık bozukunca kan açık pembe gelir doyor ama benden gelen kan nornal edet kanı gibiydi üstünden 1 yada 2 gun geçmeden adet oldum acaba adet kanımı yoksa gerçekten bozuldumu.Avuç içi kadar gelmedi hatta bazıları çarşafa aktimi falan diye sordu hiçbir leke yoktu carsaftada sadece elimi dokundugumda az bisey vardı peçeteyle sildim çok az denilecek derecede kan vardı. Ailelerimiz tanisicakti yuz yüze ayrıldık bana sende iz bıraktım ilerde karsina cikacak bu dedi ama ney olduğunu da söylemedi. O olay oldugundada hayir olmadı demişti

Yani böyle şeyleri pek onaylamıyorum, yapacaksanız tam yapın, yarım yamalak yapınca zar durduğu sürece bakire olmuyorsunuz. Bekaret el değmemektir. Ben eski sevgilimle tam olarak ilişkiye giremedim ama yine de erkek arkadaşıma söyledim tam olarak olmasa da yaptık bir şeyler diye. Onaylamamak benim görüşüm bu da sizi bağlamaz zaten ama söylemesem içimde kalırdı. Bende de ilk zamanlar o şekilde sürtünme vs ile bastırmaktan koyu kahverengi bir kan gelmişti. Benim de reglime yakındı. Bende el ile olan bir durumdu gerçi ve giyiniktim. Sonrasında da iki kez kanama yaşadım. Kızlık zarı taze kanama oluyor, çok açık pembe, regl kanıyla alakası yok ve sıvı kıvamda, pıhtısız oluyor, yoğun olmuyor. Herkesinki kanamak zorunda değil, esnek zarlar vs de olabiliyor. Yaşadığınız kızlık zarı kanaması değil ama sonrasında tam ilişkide kanayabilir de kanamayabilir de.

Çok haklısın ama işte güvendim olmucak sadece sürtünme olucak dedi ama oyle olmadı bi anda geri çekildim öyle oldu kokuyorum şimdide hastaneye kontrole gitsem ilerde öneme çıkarmı muayenelerden falan kayıtlara geçermi

Ayrıca kafama takilan bir konuda var yardımcı olursanız bilginiz varsa bu olaydan hamile kalınırmı

Nasıl anlatıcam bilmiyorum 1 yıllık ilişkim vardi ailelerimiz biliyordu nisan takıcaktik ailelerimiz tanıştıktan sonra. Bir anlık hevesimize kurban gittik ve sevişme başladık sadece cok az girdi ucu galiba kendimi o kadar kastimki sürtunurken eliyle tuttu ve birazcık kan geldi ona sorarsam bozulmadı diyor ama ben cok endişeliyim ama o sadece zedelendi diyor kendini çok kasmaktan ve sıkmaktan dolayı internetten baktım kızlık bozukunca kan açık pembe gelir doyor ama benden gelen kan nornal edet kanı gibiydi üstünden 1 yada 2 gun geçmeden adet oldum acaba adet kanımı yoksa gerçekten bozuldumu.Avuç içi kadar gelmedi hatta bazıları çarşafa aktimi falan diye sordu hiçbir leke yoktu carsaftada sadece elimi dokundugumda az bisey vardı peçeteyle sildim çok az denilecek derecede kan vardı. Ailelerimiz tanisicakti yuz yüze ayrıldık bana sende iz bıraktım ilerde karsina cikacak bu dedi ama ney olduğunu da söylemedi. O olay oldugundada hayir olmadı demişti
Kardeşim sen cahil mi saf mısın. Kızdığın bozulmuş. Benimde 3 gün sonra dediğin gibi geldi.
Yok demiş zedelenmiş Sende inandın.
Günah kısmına karışamam o senle Allah arasında. Ama kızdığın bozulmuş canım.

Gayet ıyi biliyorum ama internete ten tene değdiği için sürtünmeden dolayi bile biraz oldun kalma şansınız var yazıyor
Yok öyle bir şey yahu, tam ilişki yaşadığınızda, içinize boşalsa dahi çok düşük bir ihtimal. Hamile kalmak o kadar kolay değil, korkmayın. Aynı kanama başka bir arkadaşımın da başına geldi bu arada, onun da tam ilişkisinde dediğim gibi açık renk sulu kanaması oldu. Kahverengiyse kesinlikle kızlık zarıyla alakalı değil. Zedelendiğinde dahi açık renk oluyor kanama. Üzerinden ne kadar zaman geçti? Tekrar regl oldunuz mu?

Güvenilecek bir insan değilmiş keşke baş başa kalmasaydın. Bırakmış seni üzüldüm. Iz bıraktım demesi de zar in yırtılmasidr başka ne izi olacakki.Kac yasindasn?

Kızlık zarı gitmiş geçmiş olsun
Benim ilk gecemde peçeteye sürülecek kadar az geldi öyle çarşafa akma vs olmadı.foşur foşur bi kan gelmiyor yani.dediğim gibi benden sadece açık kırmızı renk azıcık bişey gelmişti sonrada devamı gelmedi.

Kızlık zarı gitmiş geçmiş olsun
Benim ilk gecemde peçeteye sürülecek kadar az geldi öyle çarşafa akma vs olmadı.foşur foşur bi kan gelmiyor yani.dediğim gibi benden sadece açık kırmızı renk azıcık bişey gelmişti sonrada devamı gelmedi.
Konu sahibi koyu renk demiş, rengi önemli, kızlık zarı kanaması çok açık renk oluyor, normal regl kanamasına hiç benzemiyor. Kızlık zarına zarar gelsiğini hiç sanmıyorum ben.

Güvenilecek bir insan değilmiş keşke baş başa kalmasaydın. Bırakmış seni üzüldüm. Iz bıraktım demesi de zar in yırtılmasidr başka ne izi olacakki.Kac yasindasn?
Ben bıraktım hala seviyo beni 23 yaşındayım ama o olay olduğunda hayir yirtilmadi dedi bilmiyorum kafayı yemek üzereyim

Konu sahibi koyu renk demiş, rengi önemli, kızlık zarı kanaması çok açık renk oluyor, normal regl kanamasına hiç benzemiyor. Kızlık zarına zarar gelsiğini hiç sanmıyorum ben.
İnşallah gelmemiştir evet notmal adet kani gibiydi cok açık değildi

Yok öyle bir şey yahu, tam ilişki yaşadığınızda, içinize boşalsa dahi çok düşük bir ihtimal. Hamile kalmak o kadar kolay değil, korkmayın. Aynı kanama başka bir arkadaşımın da başına geldi bu arada, onun da tam ilişkisinde dediğim gibi açık renk sulu kanaması oldu. Kahverengiyse kesinlikle kızlık zarıyla alakalı değil. Zedelendiğinde dahi açık renk oluyor kanama. Üzerinden ne kadar zaman geçti? Tekrar regl oldunuz mu?
Evett oldum 2 kere adet

Ben bıraktım hala seviyo beni 23 yaşındayım ama o olay olduğunda hayir yirtilmadi dedi bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
O zaman orada diyeceği şey; yırtılmadi bence ama yırtıldıysa bile korkma seni birakmayacagim nasilsa . Bu cumleyi kurmaliydi.Bidaha düşün

Acik koyu fark etmiyo düğünümün ilk gecesi kip kirmizi kan geldi benden vede 4 gün de devam etti

Back