bende 5 aydir istyorum daha once gittigimde de demistim doktora vermemisti simdi verdi kullanmaya basladim hayırlısıCanm gebelik dusunenlere veriyolar folik asit genelde
bebek icin onmli yani gebelige bir yarari olacak miSizin icin degil bebek icin.Bebegin beyin sinir sistemi gelisimi icin normalde 3 ay onceden baslatir doktorlar.
Evet bebegin gelisimi sagligi icin onemli.Gebe kalmaniza faydasi yok ama saglikli gebelik gecirmenize faydasi var.bebek icin onmli yani gebelige bir yarari olacak mi
anladim cok tesekkur edrim rabbim gonlumuze gore nsip etsin inşallahEvet bebegin gelisimi sagligi icin onemli.Gebe kalmaniza faydasi yok ama saglikli gebelik gecirmenize faydasi var.
Mutlaka ic yani.
Amin saglikla bekletmeden gelsin bebeginiz :)anladim cok tesekkur edrim rabbim gonlumuze gore nsip etsin inşallah
5 aydir bekliyoruz ins daha fazla bekletmezAmin saglikla bekletmeden gelsin bebeginiz :)
Daha cok erken yaz tatili falan yapin mide bulantilari olmadan diye bekliyordur :)5 aydir bekliyoruz ins daha fazla bekletmez
tatil felan yeterince yaptik gelsin artik bebis sizn var mi ?Daha cok erken yaz tatili falan yapin mide bulantilari olmadan diye bekliyordur :)
:)tatil felan yeterince yaptik gelsin artik bebis sizn var mi ?
bugun ulturasyon bkildi sorun yok dedi dktr. b12 gayet iyi ama demir cok dusuk bunun icin ilc verdi demir düşük dye de tnsyonum surekli 9 a düşüyor:)
Yok bizim ama suan istemiyoruz bu yollara daha girmedik.
Doktorunu degistir ama gebelik istiyorum dedigin an folik asit vermeliydi diger degerlerine bakildimi demir b 12 gibi.
bende 5 aydir istyorum daha once gittigimde de demistim doktora vermemisti simdi verdi kullanmaya basladim hayırlısı
bilgi icin tesekkur ederimFolik asit vucutta depolanmiyor. Vucut kullaniyor. Eksikligi olabilir diye rutin gebelik oncesi baslatiyor drlar.
bebeğin omurgasında ve beyninde oluşabilecek hasarlara karşı korur. Bebeğin beyin ve spinal kord gelişimi ilk haftalarda olur. Bu yuzden annede folik asit eksikligi olmamasi gerekir. Acik omurga kusurunu onluyor. Bir kac yerde okudugum kadariyla vücuttaki fazla hormonların atılımını kolaylaştırdigi icin hamile kalmayi arttırıyor. Ama bu be kadar dogru bilmiyorum . genelde bebegin gelisimi icin veriliyor.
bna bugun doktr khmile klmk istyorsan kulln dedi bnce sende al cnm hyirlisi olsun hpimiz icinBenmde bu 4. Denemem canm bi ara kullandim ama sonra biraktim hamile kalirsam kullanicam
Demir yukselmeden hamile kalmayin zaten cok zahmeti oluyor riskli gebelik yasatabilir Allah korusun.bugun ulturasyon bkildi sorun yok dedi dktr. b12 gayet iyi ama demir cok dusuk bunun icin ilc verdi demir düşük dye de tnsyonum surekli 9 a düşüyor
ilac icmekten artik mide klmadi bnde :) hersey saglik bebek icin demir ilacinida folic asitide icicez sonrası nasipDemir yukselmeden hamile kalmayin zaten cok zahmeti oluyor riskli gebelik yasatabilir Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?