• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

shered

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
8
1
86
Yurtdışı
Arkadaşlar merhaba.Ben ilk kez konu açıyorum ve bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?Sinir sistemim berbat oldu.Ben 22 yaşındayım boyum 70 önceden 60 kiloydum ne guzel sonra 70 kıloya cıktım sebebsiz!2 hafta önce aşırı tüylenmeden dolayı kadın dogum uzmanına gittiğimde PKO teşhisi koydu.Ama tüylenme ayva şeklinde her yerimde var.Yüzümüde ala ala çoğaltmıştım en son doktora gittim işte.Bana glifor,proscar ve diane 35 verdi.Özellikle sordum kilo alır mıyım ?diye ama dr. bana hayır aksine verirsin bunlar en az yan etkisi olan haplar zaten kiloyuda kisler yapıyor dedi.Ama benim kilom genelde aşırı şişkinliğimdir.Glifor ilk başta ilk 2 gün yoğun bulantı yaptı geçti sonrası ise korkunçtu sürekli hazımsızlık şişkinlik neyse ondan kurtuldum artık gazım yok.Proscar ise göğüs uclarımı aşırı kaşındırıp derimi döktü onuda kremle hallettim artık yok.Bugün reglimin 3.günü ve diane 35 yorumlarını okudukça ağlamadan duramıyorum.Benim durumumu yaşayan ve bu hapları kullanan lütfen kilo durumunu söyleyebilir mi???Madem kilo aldırıyor bana neden bu ilaçları verdi??Ha birde göbek ve bel bölgesinde ki tüylerimi elimle dokununca dökülme oluyor ama iyi bir şey sanırım..Şimdiden teşekkürler pko çokı zor!!

merhaba,
ben yasmin kullanmıştım 2 ay süreyle. dr. bana da kilo sorunu yapmaz yok öyle bişey demişti. ama ben 2 ayda 6 kilo falan aldım. ben bu tür hapların tamamının kilo yaptığından artık eminim.

hiçbir ilaç fazla yemediğin sürece kilo aldırmaz.iştah açabilir ama kendini tuttuğun sürece sorun olucağını sanmıyorum.doktorun verdiği ilaçları canını sıkmadan kullan bence.keyfini de bozma sen iyi düşün moralini yüksek tut sonuçta stres de etkiler rahatsızlığını. ben yazz 24+4 kullanıyorum kilo almadım aksine kilo verdim, ilaç vücutta su tutulumunu önlüyor çünkü.kilo bile alsan iyileştiğinde uğraşır verirsin sen tedavini ol da bir an önce.

canım ben 1 ay diana 35 kulandım bugün 2. kutua geçicem ve kilom aynı.bu hap iştah açıyor ama mesela aksam saat 22 en sonra içersn hiç bi sorun olacağını sanmıyorum canım

Merhaba ben de yasmin kullanmıştım. Ben de herhangi bir şekilde kilo,tüylenme vs.yapmadı. SSkya gitmiştim genel muayene için bana sende pko var dedi. Sonra bu gibi konularda 1 doktora baglı kalmamaya inandıgım için baska bir doktora gittim.Aret Kamar'a ona muayene oldum.bana sen de pko falan hiç bir sey yok dedi.
Yani sana tavsiyem baska bir doktora daha görünmen canım.

Merhaba ben de yasmin kullanmıştım. Ben de herhangi bir şekilde kilo,tüylenme vs.yapmadı. SSkya gitmiştim genel muayene için bana sende pko var dedi. Sonra bu gibi konularda 1 doktora baglı kalmamaya inandıgım için baska bir doktora gittim.Aret Kamar'a ona muayene oldum.bana sen de pko falan hiç bir sey yok dedi.
Yani sana tavsiyem baska bir doktora daha görünmen canım.

merhaba ben de yasmini uzun sure kullandim.hicbir sorun yasamadim kilo,tuylenme gibi.aksine bitkisel bir ilac oldugu icin en dogali bu ilac diye dusunuyorum.ayrica her ilac her insana ayni etki yapmiyor.turkemine arkadasa katiliyorum.bir doktora bagli kalma.bazi doktorlar umursamadan ilac yazip gonderiyorlar.yasadigin yerde profesyonel bir doktor bulup eger gozlemlerinde de iyi bir doktor olduguna eminsen bundan sonra onda kalmani tavsiye ediyorum.cunku doktor degistirmek ne kadar yararliysa bir o kadar da zararli.derdinizi anlatmakta tekrar sifirdan baslamis oluyorsun bence:50:

Back