• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilgisi olan yardimci olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pammuk123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
75
41
3
Merhaba bayanlar normalde 3 nisanda adet olmam gerekiyordu sancim oldu adet oldum sandim kahverengi bi akintim oldu 2 gün gecti ara aravufak lekelerim oluo ama hala olmadim sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi (adetimden 3 gün önce test yaptim negatif cikti)

Merhaba bayanlar normalde 3 nisanda adet olmam gerekiyordu sancim oldu adet oldum sandim kahverengi bi akintim oldu 2 gün gecti ara aravufak lekelerim oluo ama hala olmadim sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi (adetimden 3 gün önce test yaptim negatif cikti)
Olabilir canım bi daha yap test olmadı kan tahlili yaptır

Büyük ihtimalle hamilesindir sadece leke oluyorsa , kan testi ver kesin ortaya çıkar varsa

Rahime yerleşme lekelenmesi olmuş olabilir .

Back