bilgisi olan yardım lütfen!

bloodandrose

HaYaT ne GaRiP..!
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
97
49
53
selam
arkadaşlar nette çare ararken buldum burayı yeni geldim ben 8+3 de
doktora gittim fakat kalbinin atmadığını söyledi 8 haftadan sonra kalp
atarmı yaşayan varmı lütfen yardım edin kötü durumdayım...

Bu noktada sana ne desek yanlıs olur hayatim.stres yapmamaya calismalisin.ayni bnm basima geldi ve kurtaj oldum onbir hftada..bakarsin baskssninki oyle olmaz bilemezsin.Allah isterse hersey olur..ben kendimde sigara icmeye bagliyorum bunu ama ilk gebelikse seninki de birçoğu ilk gebelikte bu tur skinti yasar buna sevinmelisin ki vucufun olusumu eksik birşeyi kabul etmryerek sana yardim ediyor dedi dr um ve istersen hemen hamilede kalirsin dedi.Anliycan stres yapma biliyorum cok zor..Allah'in dediği olur.

saol tatlım biliyorum herşeyin hayırlısı açıkcası ben sigara içiyodum ama hamileliğimi ögrendimde bıraktım ve bu benim 3. hamileliğim 2 si düstü arastırma yapıldı pıhtılasma sorunu çıktı simdi iğne kullanıyorum yoruldum aslında canım 1.5 senede bu 3. hamilelik
Rabbim hepimize hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin inş

burda yıne bırb aska arkadasa da aynı oldu..oda sıgara kullandıgından dusuk yaptı.Ben acıkcası ılk dusugumden sonra cok ıstememe ragmen bır daha yeltenemedım.Cesaretım kırıldı.Bunda en buyuk pay sıgaraya olan zayıflıgım.elektronık nıkotınsız sıgara arastırmasındayım.GEBELIKTEN once bırakılması kesın hayatım yoksa bunları daha cok yasıycaz.
Benım annem kucuk kardesımde kullanmıstı o yuzden ılk gebelıgımde burada yada nette baska yerlerde sıgaranın ozellıkle gebelıge olumsuz etkılerını okuyunca hep abartıldıgını dusundum.Icmeyın dıyen herkes ama herkesten tabırı caızse uyuz oldum.Lakın bosa demedıklerını bıraz gec anladım.

uCUNCU dusugunse canım lutfen ıyı bır dr a gorun keza ben bebegımın ıyı bır dr a gıdebılseydım yasama sansının ıgnelerle vs olacagını duydum.Bu ılla ozel dr anlamında dgıl ben hep ozele gıttım ama ozel hastane ozel dr en ıyısıdır algısı da bızı cok yanılttı.Hayr degıl.

En son en basta gıtmem gereken ozel bır dr a gıttım ve kurtajımı orda oldum.hEMEN gebe kalabılecegımısoyledı ama dedıgım gıbı bu ay tam 1 yıl oldu kurtajım olalı.

Eskı raporlarınla beraber lutfen ıyı bır dr a gorun.ıstersen benım dr umu onerebılırım sana da.burda defalarca baska arkadaslara da onerdım.ıstanbuldaysan ve ıhtıyacın olursa gorusuruz.

Allah yardımcımız olsn

Amin canim ins kusura bakma telden giriyorum nete bi kac gundur yaziyorum iletilmiyor kayserideyim tatlim ben burdada arastirdim ama tek doktorla olmuyo canim gittim dr a yine ölü dedi ama bilmiyorum hayirlisi sigarada buyuk etken aslinda basimiza is gelmeden anlamiyoruz ama cok etkiliyor elektronik falanda hikaye irade tatlim hersey ins hersey gonlumuzce olur rabbim hayirlisini versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…