• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan yardımcı olabilir miii?

Sessizbalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
518
220
18
Varikosel ameliyatından sonra kullandığınız multivitamin oldu mu arkadaşlar kullandıysanız memnun kaldınız mı ismini verebilirmisiniz?
Ek gıda keçi boynuzu ve benzeri gibi ?

Varikosel ameliyatından sonra kullandığınız multivitamin oldu mu arkadaşlar kullandıysanız memnun kaldınız mı ismini verebilirmisiniz?
Ek gıda keçi boynuzu ve benzeri gibi ?
Biz proxeed Plus kullanıyoruz ek olarak sabah akşam tok karnına keçi boynuzu pekmezi içiyorum, günde mutlaka 1 yumurta yiyor ve akşamları tv izlerken havuç yediriyorum

Biz proxeed Plus kullanıyoruz ek olarak sabah akşam tok karnına keçi boynuzu pekmezi içiyorum, günde mutlaka 1 yumurta yiyor ve akşamları tv izlerken havuç yediriyorum

Bizde aynı ilacı kullanıyoruz baya kullanan var demekki memnun kalırız inşallah teşekkür ederim canım🌸

Bizde aynı ilacı kullanıyoruz baya kullanan var demekki memnun kalırız inşallah teşekkür ederim canım🌸
Her yemege sarimsak kullanin. Ceviz incir tuketin kari koca. Salatalariniza zeytinyagi kullanin. Protein erkekte cok onemli kirmizi et tuketsin . Bir de havuc ve nohut

Prolaktinim yükseldiği için incir falan yiyemiyorum incir yükseltiyormuş🥲 çok teşekkür ederim söylediklerinizi de uygulayacağım💜

Back