Gebeliğe Hazırlık Bilgisi olan varsa lutfen cevap versin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Mbr arkadaslar ben dun test yaptim pozitif cikti ama karnimda yani karnimin alt bolgesinde surekli bi agri var bu neden olur acaba bilginiz varmi

Mbr arkadaslar ben dun test yaptim pozitif cikti ama karnimda yani karnimin alt bolgesinde surekli bi agri var bu neden olur acaba bilginiz varmi
Hayırlı olsun tatlım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben yaşamadım ama böyle ağrıları yaşayanlar olmuş. Sen yine de ihmal etme ve doktora git biz burdan ne desek boş. Sevgiler

Aynen doktora qtmem lazim gerci cogu kiside oluyomus bu agrilar ama bilmiyorm yinese doktra bi gderim

Benimde kasıklarımda bi şişkinlik bi ağrı falan olmuştu adet olucam heralde derken hamile olduğumu öğrenmiştim. Hatta hamileymişim ve bir ay önceki adetimi üstüne görmüşüm.

Sonuç pozitif çıkmış şimdi sen zaten kontrole gidiceksindir kese dolumu boşmu kalp atışları ne durumda diye bakarlar. Biran önce gitte için rahatlasın canım benim.

Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inş.

Gittim bugun de 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarina o zman bakariz dedi bi ilac verdi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…