• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bilgisi olan varsa acil yardım...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

busra_cem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
56
0
46
Ankara
calpol dolven gibi ateş düşürücüler yemeğe muhallebiye falan katıp verebilir miyiz acaba .oğluma içiremiyorum kusuyo ilaçları ateşi var acil bilgisi olan varsa lütfen bekliyorum

calpol dolven gibi ateş düşürücüler yemeğe muhallebiye falan katıp verebilir miyiz acaba .oğluma içiremiyorum kusuyo ilaçları ateşi var acil bilgisi olan varsa lütfen bekliyorum

bende kızıma ilaç içirirken problem yaşıyodum zorla elini tutarak içiriyodum çok zorluk çekiyodu oda bende :43: şimdi uyuyunca veriyorum ilaçlarını şırıngaya ilacı çekiyorum uyurken ağzını açıp yavaş yavaş ilacı şırıngadan verip hafif başını kaldırıyorum ve yutuyodu boğazına kaçma olayı yaşamadım sen bilirsin ilaç içirmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum biz anaokuluna gönderdiğimiz için çok sık ilaç kullanıyoruz:43:

Back