- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
boşanmış tanıdıkların medeni durumunda bekar yazıyor boşanmış yazması çok saçmaHerkese merhabalar öncelikle ramazan ayınız hayırlı olsun.
bir sorum var arkadaşımın adına soruyorum.
boşanma davasından sonra kimlik değişti medeni hal kısmında boşanmış yazıyor.bu yazıyı nasıl düzelttirebiliriz bekar yazılmasını istiyor ekstra bir işlem mi gerekiyor yine mahkeme falan yoksa nüfus müdürlüğünden talep edince bekar yazarlarmı?
Ya ben bekar yazılıyor diye biliyordum genelde bunu herkes öyle biliyor öyle yazacağını sanmış herhaldeki nişey dememişbuyuk bi isi oldgnu sanmıyorum. keske kimligi degistirirken bosanmis yerine bekar yazin deseydi.
Bencede çok saçma ama resmen boşanmış yazıyor ne gerek var bekar yazsalar ne olur sanki reklama ne gerek var sonuçta kimlikle bütün işlerimizi hallediyoruzboşanmış tanıdıkların medeni durumunda bekar yazıyor boşanmış yazması çok saçma
eskiden dul yazılıyor diye biliyorum ama artık senelerdir bekar yazıyor boşananlarda... onda nasıl boşanmış ibaresi var hala anlamadımBencede çok saçma ama resmen boşanmış yazıyor ne gerek var bekar yazsalar ne olur sanki reklama ne gerek var sonuçta kimlikle bütün işlerimizi hallediyoruz
Birdaha sormakta fayda var ozaman nüfus müdürlüğüneBoşanmış nedir ya öyle sacma sey mi olur
Bence nufus müdürlüğünden halledilebilir
Herkese merhabalar öncelikle ramazan ayınız hayırlı olsun.
boşanma davasından sonra kimlik değişti medeni hal kısmında boşanmış yazıyor.bu yazıyı nasıl düzelttirebiliriz bekar yazılmasını istiyor ekstra bir işlem mi gerekiyor yine mahkeme falan yoksa nüfus müdürlüğünden talep edince bekar yazarlarmı?
Herkese merhabalar öncelikle ramazan ayınız hayırlı olsun.
kimligi degistiriyor gibi resimle gitsin bi nüfus Müdürlüğüne. tekrar cikarttirsin. en azndan fazla masrafa girmessinz. kaybettim deyip cikarttirsa diye dusundum bi an. olmaz oyle. bizim bi akrabaya da dul yazmislar. bide bosanmadi o kocasi öldü. bildiginiz dul yazıyor.Ya ben bekar yazılıyor diye biliyordum genelde bunu herkes öyle biliyor öyle yazacağını sanmış herhaldeki nişey dememiş