kızlar ya aranızda adet düzensizliği yaşayıp 1 2 ay daha sonraki ay hamile kalan var mı ? ya ben duydum byle bişey rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş. duyan yaşayan var mıı
Bu ay ilk defa korunmayı bıraktım ve benimde vücudumda dengesizlikler oldu.Adetim her zaman düzenlidir bir iki gün oynar bu ay ilk kez 5 gün önce oldm ve herzamankinden daha az şuanda takipteyim olabiliyor sanırım
Doğru mudur ben de bilmiyorum bir söylenti var. Benim de eşim korunuyordu ben hap kullanmıyodum, korunmayı bıraktıgımız ilk ay ilk defa adet düzensizliği yasadım , 7 gün geç geldi .. bi srjadasıma anlattıgımda o da bidaha ki ay hamile kalırsın dedi. Ama tabi pek de umut bağlamadım. Şimdi bu 2. ay olacak yaşayıp görcez
Bende baya kafama takmıştım ilişki sonrası hafif kahve kanama oluodu enjeksiyon testi fln yaptırdm hiç birsey çıkmadı bende kafamı rahat bırakmaya karar verdim bakalım inşallah Rabbim gönlümüze göre versin
beimde geçen ay ilk defa ağrısız adet ve az geldi. normalde ağrısı uykudan uyandırır beni ve 5 günlük adetimde 5 6 adet ped kullandım bu ayda kasıklarda batma falan var solumda özellikle ama başka bi belirtim flan yok çok uzun zamandrda istediğimiz yine üzülmektende korkuyorum
Doğru mudur ben de bilmiyorum bir söylenti var. Benim de eşim korunuyordu ben hap kullanmıyodum, korunmayı bıraktıgımız ilk ay ilk defa adet düzensizliği yasadım , 7 gün geç geldi .. bi srjadasıma anlattıgımda o da bidaha ki ay hamile kalırsın dedi. Ama tabi pek de umut bağlamadım. Şimdi bu 2. ay olacak yaşayıp görcez