• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bilgisi olan var mıdır ? gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lilly2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
315
158
53
kızlar ya aranızda adet düzensizliği yaşayıp 1 2 ay daha sonraki ay hamile kalan var mı ? ya ben duydum byle bişey rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş. duyan yaşayan var mıı

Bu ay ilk defa korunmayı bıraktım ve benimde vücudumda dengesizlikler oldu.Adetim her zaman düzenlidir bir iki gün oynar bu ay ilk kez 5 gün önce oldm ve herzamankinden daha az şuanda takipteyim olabiliyor sanırım

Doğru mudur ben de bilmiyorum bir söylenti var. Benim de eşim korunuyordu ben hap kullanmıyodum, korunmayı bıraktıgımız ilk ay ilk defa adet düzensizliği yasadım , 7 gün geç geldi .. bi srjadasıma anlattıgımda o da bidaha ki ay hamile kalırsın dedi. Ama tabi pek de umut bağlamadım. Şimdi bu 2. ay olacak yaşayıp görcez

Bende baya kafama takmıştım ilişki sonrası hafif kahve kanama oluodu enjeksiyon testi fln yaptırdm hiç birsey çıkmadı bende kafamı rahat bırakmaya karar verdim bakalım inşallah Rabbim gönlümüze göre versin

beimde geçen ay ilk defa ağrısız adet ve az geldi. normalde ağrısı uykudan uyandırır beni ve 5 günlük adetimde 5 6 adet ped kullandım bu ayda kasıklarda batma falan var solumda özellikle ama başka bi belirtim flan yok çok uzun zamandrda istediğimiz yine üzülmektende korkuyorum :(

amiinn. 20 ocakta adet olucam. aslında eşimde sorun var ama düzelmede var yavaş yavaş blki olur diye umut ediyorum işte
İnşallah hiç bir sorun olmadan yıllardır bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşları burda okuyoruz.O yuzden herşeyi oluruna bırakmak gerek sanırım

Doğru mudur ben de bilmiyorum bir söylenti var. Benim de eşim korunuyordu ben hap kullanmıyodum, korunmayı bıraktıgımız ilk ay ilk defa adet düzensizliği yasadım , 7 gün geç geldi .. bi srjadasıma anlattıgımda o da bidaha ki ay hamile kalırsın dedi. Ama tabi pek de umut bağlamadım. Şimdi bu 2. ay olacak yaşayıp görcez
Ben de eşim korunmayı bıraktığı ay hamile kaldım

Back