• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan var mi?

siyahmontt

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
112
102
18
Oncelikle herkese merhaba.netten pek bilgi bulamadim.dr.da pek aciklayici aciklama yapmadi.ben kucukken ava cikan biri yuzunden piknikte vucuduma 7 tane tufek sacmasi denk gelmis..mr.a giremiyorum.dr alinmasi riskli dedi..bu durumu yasayan yada bilgisi olan var mi.bu yasima kadar bi yan etkileri olmadiysa bundan sonrada olmaz diyom ama??:KK43:

images-1.jpeg

Vücut bütün yabancı maddeleri bigün dışarı atar diye biliyorum ama yıllardır nasıl kalmışlar anlamadım.vücutta geziniyordur onlar inşallah beyne,hayati Bi organa ulaşmadan çıkar.

Vücut bütün yabancı maddeleri bigün dışarı atar diye biliyorum ama yıllardır nasıl kalmışlar anlamadım.vücutta geziniyordur onlar inşallah beyne,hayati Bi organa ulaşmadan çıkar.

20 senedir nerdeyse varlar.geziyolar midir ki ya korktum simdi.

20 senedir nerdeyse varlar.geziyolar midir ki ya korktum simdi.
bendede trafik kazasından kalma cam parçaları vardı 10yıl sonra iltihaplı bir şekilde dışarı attı.yüzeye yaklaşan atamadıklarınıda ameliyatla aldırdım.
benzer şeylerde duymuştum yıllarca dolaşmış dolaşmış en sonunda kendiliğinden çıkmış.

Sanada gelmis gecmis olsun canim..iki tanesi kuyruk sokumumdaymis.
çok sağ ol sanada çok geçmiş olsun Allah korumuş o yaşta nasıl dayanmışsın pes.çokta riskli yerlerde kalmışlar,doktorlarında ameliyat etmek isteyeceğini pek sanmam ama yinede bikaçına görünseydin keşke.

Aciyi hatirlamiyo
çok sağ ol sanada çok geçmiş olsun Allah korumuş o yaşta nasıl dayanmışsın pes.çokta riskli yerlerde kalmışlar,doktorlarında ameliyat etmek isteyeceğini pek sanmam ama yinede bikaçına görünseydin keşke.
Aciyi cok hatirlamiyom zaten.sadece agladigimi hatirliyom..evet farkli doktorlara gitsem iyi olcak.belirsizlik beni korkutuyo

Aciyi hatirlamiyo

Aciyi cok hatirlamiyom zaten.sadece agladigimi hatirliyom..evet farkli doktorlara gitsem iyi olcak.belirsizlik beni korkutuyo
sıcağıyla pek anlaşılmazmış acısı zaten.benzer şeyler yaşayan Bi sürü insan var korkma hem yıllardır Bi sorun çıkarmamışlar belki de vücudunu terk etmişlerdir farkına varmadan.

sıcağıyla pek anlaşılmazmış acısı zaten.benzer şeyler yaşayan Bi sürü insan var korkma hem yıllardır Bi sorun çıkarmamışlar belki de vücudunu terk etmişlerdir farkına varmadan.
bi kac ay once rontgenlerde cikti terketmemisler yani..ilgilenip cevap yazdigin icin tesekkur ederim yinede :KK39:

Çok ilginç gerçekten.
Bir an önce farklı doktorlara danışın.
Çok geçmiş olsun.

bi kac ay once rontgenlerde cikti terketmemisler yani..ilgilenip cevap yazdigin icin tesekkur ederim yinede :KK39:
Ne gereksiz Bi vefa göstermişler neyse sarımsak soğanı bol tüketirsen çok iyi gelir antibiyotik özelliğinden dolayı.hiç önemli değil canım birazdan başka kazazedelerinde dikkatini çeker mutlaka.

Ne gereksiz Bi vefa göstermişler neyse sarımsak soğanı bol tüketirsen çok iyi gelir antibiyotik özelliğinden dolayı.hiç önemli değil canım birazdan başka kazazedelerinde dikkatini çeker mutlaka.
Ay bu cumlene cok guldum gece gece..allahta seni guldursun..cok nadir bi olay demek ya.nettede bisi bulamiyorum.dr yolu goruncek bana

Dedem sırtının çeşitli yerlerindeki saçmalar ile ölene kadar yasadı. Doktora söyleyin ameliyat ile alıyorlar emara ne gibi zararı var bilmiyorum

Back