Bilgisi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MAYIS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MAYIS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
306
164
53
İstanbul
normalde adetim 30 günde bir oluyor ve tam günü her ayın 11'i şubat ayında ayın 11'i dahil tam 3 gün koyu (neredeyse siyaha yakın) kahverengi akıntı geldi 3 gün adetim sökülmedi sonrasında başladı kanama.. 6 aydır bebek düşünüyorum hiç böyle olmazdı ayın 11 oldugunda adetim normal kanama ile başlardı.. dün bir arkadaşımşa bahsettim hamile kalmadan önceki bir kaç ay böyle oluyormuş 2-3 gün koyu kahverengi akıntı geliyormuş falan dedi bana pek mantıklı gelmedi sanki ama bu konuda bilgisi olan veya deneyimi olan var mı?

Enfeksiyon ile ilgili olabilir vücut enfeksiyonu bu sekilde atiyor hatta iliski sonrası kanaman olursa o da enfeksiyona bagli sizin yasadiginiz sıkıntıyı ben de si sık sık yasiyordum yine de dr a danismakta fayda var antibiyotik tedavisi verebilir

bir önceki ay doktora gittim muayene oldum doktor benden sağlıklısın dedi bir problem yokmuş ama bilmiyorum ya

canım benimde öyle oldu bu ay. nette okudum adet kanaması gelmesi yani normal adet gibi gelmesi olmuyormuş hamile kalınca öyle yazıyordu.ben hamile deilim sanırım

canım benimde öyle oldu bu ay. nette okudum adet kanaması gelmesi yani normal adet gibi gelmesi olmuyormuş hamile kalınca öyle yazıyordu.ben hamile deilim sanırım

yok zaten o 3 gün koyu akıntıdan sonra nomal adetimi oldum bi problem olmadı da daha önce hiç olmayan bu üç gün sürklenmenin sebebini anlayamadım ben.. bu ay yine 11 inde adet olmam lazım umarım olmam :) umarım sen de hamilesindir.iiiiiiinnnşaallllaaaahhh :)

inşallah bu ay adet olmayız sonraki 8 ayda olmayız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…