- 28 Eylül 2024
- 56
- 5
- 1
- 20
- Konu Sahibi anksiyetikkk
-
O dediğiniz şey ekstrasistol. Doktorunuz yaptığı tetkiklerde bir sorun görmediğine göre psikolojik. Bende de panik atak ve anksiyete var bende yaşıyorum onu. Psikolojik olarak yaşanıyor. Psikiyatri doktorum öyle demişti bana.Ya bana gecen yildan beri normal otururken bile kalbime icerden bi yumruk atiliyo sanki o sekilde gogsumde bi vuru oluyo çarpıntı deniyor herhlde. Holterde bir sey cikmadi sadece kalp hizin 170 lere kdr cikmis ama ritim bozujlugu yok dendi. Onun disinda doktor mide gazindan olablcgni soyledi o an olunca nabzini olc dedi. Ve o anlarda asla 100 un üstünde değildi kalp hizim. Yani simdi bende ritim bozuklu var midir o vurma hissi cok kuvvetli oluyor bazen aniden eglince oluyor
Ama ekstrasistol bir ritim bozuklugu cesidi degl mi ? Sizde ritim bozukluğu mu var yoksa tamamen psikolojik miO dediğiniz şey ekstrasistol. Doktorunuz yaptığı tetkiklerde bir sorun görmediğine göre psikolojik. Bende de panik atak ve anksiyete var bende yaşıyorum onu. Psikolojik olarak yaşanıyor. Psikiyatri doktorum öyle demişti bana.
Ritim bozukluğum yok çok şükür. İlla ritim bozukluğudur denilemez. Kaygı, stres, kötü alışkanlıklar vs etkiler bunu. Ki zaten sağlıklı insanlarda görülebilen bir şey.Ama ekstrasistol bir ritim bozuklugu cesidi degl mi ? Sizde ritim bozukluğu mu var yoksa tamamen psikolojik mi
Sizde tam olrk nasl oluyor? Evet cok stresti bi donemden sonra basladiRitim bozukluğum yok çok şükür. İlla ritim bozukluğudur denilemez. Kaygı, stres, kötü alışkanlıklar vs etkiler bunu. Ki zaten sağlıklı insanlarda görülebilen bir şey.
Kalbim durup yeniden çalışır gibi ya da şiddetli bir yımruk atıyor gibiSizde tam olrk nasl oluyor? Evet cok stresti bi donemden sonra basladi
Ay evet aynisi resmen ama benim uzun suredir stresim yok baya baya azaldi hala devam edyr o yuzden aklima mide geldi acaba ondan mi diyeKalbim durup yeniden çalışır gibi ya da şiddetli bir yımruk atıyor gibi
Onu hiç bilmiyorum inanAy evet aynisi resmen ama benim uzun suredir stresim yok baya baya azaldi hala devam edyr o yuzden aklima mide geldi acaba ondan mi diye
Cok gecmis olsun sanadaOnu hiç bilmiyorum inan
Teşekkür ederim şansda. İnşallah en kısa zamanda hayırlarla şifamızı buluruzCok gecmis olsun sanada
Amiiin insallahTeşekkür ederim şansda. İnşallah en kısa zamanda hayırlarla şifamızı buluruz
Siz peki doktora gittiniz miGeçmiş olsun. Bazen bende de oluyor çok sinirlendiğimde, korktuğumda hatta çok mutlu olduğumda bile. Bir de çok kafein tüketirsem oluyor. Duygularımızı yoğun yaşadığımız da psikolojik olarak etkiliyor sanırım.
Evet gittim EKG çekildi kalp ritmime baktı doktor normal dedi. Kardiyalojiye yönlendirdi hepsi birbirine atıyor hastaları :) Kardiyaloji bakıyormuş kalple ilgili sorunlara. Ben de ciddi bir problem olarak görmediğim için gitmedim ama fırsat bulursam gidicem yine de.Siz peki doktora gittiniz mi
Gecmis olsun yaEvet gittim EKG çekildi kalp ritmime baktı doktor normal dedi. Kardiyalojiye yönlendirdi hepsi birbirine atıyor hastaları :) Kardiyaloji bakıyormuş kalple ilgili sorunlara. Ben de ciddi bir problem olarak görmediğim için gitmedim ama fırsat bulursam gidicem yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?