Bilgisi olan var mı?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
787
123
Merhaba arkadaşlar....Ayvalık veya cunda adasında önerebileceğiniz tam pansiyon ya da yarim pansiyon önerebileceğiniz daha önce gittiğimiz ekonomik olarak makul tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?

Merhaba arkadaşlar....Ayvalık veya cunda adasında önerebileceğiniz tam pansiyon ya da yarim pansiyon önerebileceğiniz daha önce gittiğimiz ekonomik olarak makul tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
Merhaba..
Benim sorduklarım hep oda kahvaltı. Yarım ya da tam pansiyon var mı bilemem.
Erol Hotel pansiyon ve Cundavilla'yı tavsiye ederim.
Diger tavsiyemse, kalamar ve ahtapot ızgara yemeden, mezeleri tatmadan döneyin

Balık lokantaları tuzlu diye duydum doğru mu ?:) Evet hep oda kahvaltılı tam pansiyon yok .E şimdi restaurant fiyatlarını bilmiyoruz çeşme bodrum da çok kazık yiyor insanlar burası da öyle mi acaba ?

Balık lokantaları tuzlu diye duydum doğru mu ?:) Evet hep oda kahvaltılı tam pansiyon yok .E şimdi restaurant fiyatlarını bilmiyoruz çeşme bodrum da çok kazık yiyor insanlar burası da öyle mi acaba ?
Alkolle birlikte balık ve mezelerle iki kisi ortalama 150 160 Tl'ye kalkarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…