• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz acaba ??

Dilos14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
231
87
48
28
Kızlar merhaba. Bu ayın 10 unda regl oldum 24 günde bir regl oluyorum.normalde 5-5 bucuk gün sürer ve 6. Gün tamamen bitti diyebilirim. Ancak bu ay ilk gün geldi sabah az bir sekilde normalde de ilk günüm bu sekildeydi zaten. ikinci gün cok olmayacak sekilde gelmeye devam ederken gün bitmeden kesildi birden. Normalde azala azala en son kahve rengi olup 5.gunun sonunda kesilirdi. Ve son 4 gündür karnımda regl olucak mısım gibi bir ağrı(9 gün var daha reglime) , bazen sağ bazende sol kasık agrısı , bel ağrısı ve gece sık sık tuvalet ihtiyacı , bacaklarımda üşümüş gibi bi sancı oluyor. Yarin icin randevu aldım ama bütün günde meraktan catladım. Tecrübesi olan varsa paylaşa bilir misiniz acaba ??

Kızlar merhaba. Bu ayın 10 unda regl oldum 24 günde bir regl oluyorum.normalde 5-5 bucuk gün sürer ve 6. Gün tamamen bitti diyebilirim. Ancak bu ay ilk gün geldi sabah az bir sekilde normalde de ilk günüm bu sekildeydi zaten. ikinci gün cok olmayacak sekilde gelmeye devam ederken gün bitmeden kesildi birden. Normalde azala azala en son kahve rengi olup 5.gunun sonunda kesilirdi. Ve son 4 gündür karnımda regl olucak mısım gibi bir ağrı(9 gün var daha reglime) , bazen sağ bazende sol kasık agrısı , bel ağrısı ve gece sık sık tuvalet ihtiyacı , bacaklarımda üşümüş gibi bi sancı oluyor. Yarin icin randevu aldım ama bütün günde meraktan catladım. Tecrübesi olan varsa paylaşa bilir misiniz acaba ??
Ben de aynı belirtileri yaşıyorum adetime 6 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne kadar doğrudur bilemem 🤷🏼‍♀️

Yerleşme kanaması olmus olabilir ilk hamileliğimde 3 gün yerleşme kanamadı oldu normalde daha acık renkte

Yerleşme kanaması olmus olabilir ilk hamileliğimde 3 gün yerleşme kanamadı oldu normalde daha acık renkte
Bugun doktora gittim. Beta hcg 3.61 cikti daha öncede yaptirmistim kac kere ama 0.1 in uzerine cikmamisti. Rahim duvarinda kalinlasma var adet gunun yakin mi dedi ama benim adetime daha 9 gün var doktorda şasirdi. Ve kese gibi bisey gördügünu söyledi am yinede hamile degilsin dedi. Ben hic birsey anlamadim. Şikayetlerimede yumurtlama haftandasin ondandir dedi ama benim yumurtlamam 2 gün önce bitmis olmasi gerekiyordu. Hic bisey anlamadim cidden

Yok canım belirtiler bitti zaten idrar testi negatif çıkmıştı beş gün kaldı adetime bekliyorum.Sende durumlar nedir?
Doktora gittim bugun beta hcg 3.61 cikti rahim duvari kalinlasmis ve kese gibi bisey gordugunu soyledi ama yinede hamile degilsin dedi. Sikayetlerim icinde yumurtlama haftandasin ondandir dedi. Ama benim yumurtlamamin 2 gun önce bitmis olmasi gerekiyordu. Valla gram bisey anlamadim

Doktora gittim bugun beta hcg 3.61 cikti rahim duvari kalinlasmis ve kese gibi bisey gordugunu soyledi ama yinede hamile degilsin dedi. Sikayetlerim icinde yumurtlama haftandasin ondandir dedi. Ama benim yumurtlamamin 2 gun önce bitmis olmasi gerekiyordu. Valla gram bisey anlamadim
Bazen yumurtlama geç oluyor canım

Ama kese görüyorsa nasıl hamilelik olmuyor farklı dr görün. Bence canım iyi bir kadın doğum uzmanı bulmak gerçekten çok zor kendimden biliyorum

Ama kese görüyorsa nasıl hamilelik olmuyor farklı dr görün. Bence canım iyi bir kadın doğum uzmanı bulmak gerçekten çok zor kendimden biliyorum
Valla dedigin gibi zor. Üni. Hastanesine gittim ordaki doktorlar yeni yaninda genc bi doktor daha vardi ici boş ama kese gibi bisey var dedi. Kist falan mi dedim hayir degil deyip kem küm etti.5 in altindaki beta hcg ler hamile degilsin demek biseyin yok hersey normal deyip gönderdi. Ne yapicam ben sendede beta düşük müydü?

Bazen yumurtlama geç oluyor canım
Evet biliyorum ama doktor ultrason bakarken bu ay soldan yumurtlamissin suan iki yumurtaliginda saglikli dedi. Bilmiyorum doktor oyle soyleyince yumurtlamissin ve bitmis gibi bisey anladim heralde bugün çok başım dönüyor. Bildiğin sarhos gibiyim

Simdi nasilsin Gecmis olsun. Insallah bizede nasip olur kücük yumuk yumuk eller 🤗
Simdi nasilsin Gecmis olsun. Insallah bizede nasip olur kücük yumuk yumuk eller 🤗
İşinin ehli dr bulmakta zorlandım ama atlattım çok şükür ☺️ Amin canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bize de.hayırlı haberlerini bekliyorum 🥰

İşinin ehli dr bulmakta zorlandım ama atlattım çok şükür ☺ Amin canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bize de.hayırlı haberlerini bekliyorum 🥰
Aile hemine gittim az once gordükleri kese büyük bi kistte olabilir dedi. Haftaya gel beta yukselmemis olursa senin beta degerin normalde yuksek dicem dedi. O nasil oluyorsa. Benim bi unudum kalmadi.nerde yasiyorsun belki cevre bi yerdesindir de doktor davsiyesi alirim 😊

Back