aynı dert bendede var arkadaşım 1,2 senede bie tekrarlıyor,,hatta idrarım kanamalı bi şekilde geliyor.bende antibiyotik kullanıyorum..öyle zamanlar oluyoki sol tarafımın içinde sanki yumurta büyüklüğünde bişi var kalkarken otururken canım yanıyor sanki oynuyo içimde,,akıntımda çok geliyo...zannedersinki adet oluyomuşsun gibi akıntının gelişini hissediyorum..evleneli 3 sene oldu daha çocuk düşünmüyoruz ama inşallah yapmaya karar verdiğimizde bi problemle karşılaşmayız
canim ben evleneli 5 sene oldu ve inanki 4 yil bununla ugrasmaktan cocuk olucak diye korkuyodum asi yaptirdim 1 senedir rahattim tam duzeldi cocugunda zamanidir derken kabus geri dondu.Inan suan agrim yok antibiotik alinca geciyo ama bittikten bir iki gun sonra sanki o ilaclari ben almamisim gibi fazlasiyla geri dönüyosenağlamaOlucaklari simdiden bildigim icin agrim yokken bile antibiotik bitince nolcak diye dusunuyorum.Allah yardimcimiz olsun
arkadaşlar ben yeni evliyim 8 ay falan oldu bende aynı dertten müzdaribim evleneli 4 kere falan oldu bugün yine hepsindede kan geliyo işin kötü tarafı antibiyotige alerjim var bunun için kullanıyorum sonra mantar yapıyo onun tedavisine geciyorum bıktım artık ya canım cok yanıyohepinizede gecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?