Arkadaslar yaklasik 4 yildir bu dertten muzdaribim,inanin kullanmadigim antibiotik denemedigim bitki cayi,kur kalmadi ama sonuc hep ayni hüsran:1no2:3yil boyunca araliksiz enfeksiyon oldum,haftanin nerdeyse her günü ürologtaydim uzun süreli antibiotik tedavisi uygulandi,hatta bundan dolayi hastanede bile yattim gunde 3 defa1000mg lik antibiotoklar aldim ve inanin hastaneden ciktiktan iki gun sonra yine enfeksiyon oldu ve gene antibiotik
Daha sonra doktorum bi asi tavsiye etti bi suru para odeyim yaptirdim acisida cabasi ama faydasi olmadi desem yalan olur nerdeyse 1 sene rahat ettim ama bir haftadir yine antibiotik aliyorum biktim artik:çok üzgünüm:ayni zamanda cocukta dusunuyoruz hatta suan hamile bile olabilirim,dr bebek yoldayken antibiotik bisey yapmaz dedi ama ben hamileligin ilerleyen zamaninda napicam bu aciya dayanmak imkansiz hayatimi mahfediyo yaa.nolur bisey bilen ,deneyen,gören ,duyan varsa yazsin yalvaririmsenağlamaartik aci cekmek istemiyorum resmen pisikolojimi bozdu bu hastalik,her seferinde wc ye korkarak gidiyorum
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)