bilgisi olan lütfen yazsin :(resimli

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
İdrar tahlili yaptirdim enfeksiyon icin doktorum izinli olduğu için de gosteremedim bugun gostericem ..testten anliyan varsa lütfen bilgilendirsin

Eklentiler

• IMG_20150519_145418.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 251
Lökosit değeriniz pozitif çıkmış yani bi intihapp Yada enfeksiyon vardır

İdrar yolu enfeksiyonunuz var. Yani İltihabınız. Kumda döküyor olabilirsiniz. Sonuçlar bunu gösteriyor.

idrar yolları iltihabı..yalnız tam idrar sayımı değil sanırım görmemişte olabilirim blood değerini görmedim idrarda kan var mı yok mu yani..
lökosit değeriniz yüksek sanırım bir antibiyotik tedavisi yolda..
geçmiş olsun.
edit:bende protein gördüm idrarda protein için böbreklerinize de bakabilirler ya da önce antibiyotik verirler.

Son düzenleme:
İdrar yolu enfeksiyonu eritrosit ve lökosit yüksek protein var bide sanırım tam göremedim antibiyotik verir heralde

İdrarda protein olması önemli diye biliyorum. Böbreklerle ilgili sorun olabilir. Geçmiş olsun..

Antibiyogram yapılabilir yada geniş spektrumlu bir antibiyotik tedavisi başlanabilir. Enfeksiyon sona erdiğinde protein değeriniz hala yüksekse protein kaçağı olup olmadığıyla ilgili ileri tetkik be ultrason önerir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…