• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan lütfen cevap versin

zsmm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
153
45
18
29
Kızlar bebeğimi ağız kokusu ve dilde siyahlık şikayetiyle dün çocuk doktoruna götürdüm birşey yok deyip gönderdi. Bebeğim artık mama içemez hale geldi bugünde aldım sağlık ocağına götürdüm ve ağız mantarı olduğunu söyledi. Mikostatik diye bir ilaç yazdı şuan yanlış telaffuz ediyorsa olabilirim. Geçmezse çocuk doktoru görsün mutlaka önemli dedi. Ama ben çok kafaya takıyorum çok korkuyorum kızlar. Varmı aranızda başına böyle birşey gelen. Bebeğim 10 aylık ve mama+ ek gıda alıyor :(

Başıma gelmedi ama büyük ihtimal bebeğinizin ağzında pamukçuk oldu farketmediniz ve temizlemediginiz için mantara dönüştü, bebeğinizin ağzını hergun karbonatlı su ile temizleyin aynı zamanda biberon, emzik, kaşık vs bebeğe ait herşeyi hergun karbonatlı suda dezenfekte edin geçmiş olsun.

Başıma gelmedi ama büyük ihtimal bebeğinizin ağzında pamukçuk oldu farketmediniz ve temizlemediginiz için mantara dönüştü, bebeğinizin ağzını hergun karbonatlı su ile temizleyin aynı zamanda biberon, emzik, kaşık vs bebeğe ait herşeyi hergun karbonatlı suda dezenfekte edin geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Bilmiyorum hiç farketmedim gerçekten öyle amannn diyen biride değilim ama geldi başıma. Karbonatlı temizlemek geçici çözüm sağlıgormuş diye duydum ama onuda deneyeceğim

Çok teşekkür ederim. Bilmiyorum hiç farketmedim gerçekten öyle amannn diyen biride değilim ama geldi başıma. Karbonatlı temizlemek geçici çözüm sağlıgormuş diye duydum ama onuda deneyeceğim
2 yaşında oğlum var bebekken ağzında pamukcuk farkedince bu yöntemi kullanırdım 2 3 günde geçerdi.

Back