• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan lütfen cevap versin 😔😔

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
330
53
33
Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim. Maalesef eşim düşüncesiz ve çok aklı çalışan biri değil. Dün oturduğum odanın yan odasında karıncalara bir iki fıs ilaç sıkmış sonra da camı filan da açmamış odaların kapısı açık olduğu İçin de ben o ilacı solumuş oldum. Çok korkuyorum dünden beri uyuyamadım bebeğime bir zararı olmuş mudur acaba? İlacın içeriğinde pestisit var bu arada markası bion

Son düzenleme:
Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim. Maalesef eşim düşüncesiz ve çok aklı çalışan biri değil. Dün oturduğun odanın yan odasında karıncalara ilaç sıkmış sonra da camı filan da açmamış odaların kapısı açık olduğu İçin de ben o ilacı solumuş oldum. Çok korkuyorum dünden beri uyuyamadım bebeğime bir zararı olmuş mudur acaba? İlacın içeriğinde pestisit var bu arada
İnşallah bir zararı olmamıştır. Doktorunuza mesaj atın isterseniz? Bol su için

İnşallah bir zararı olmamıştır. Doktorunuza mesaj atın isterseniz? Bol su için
Çok kötüyüm ağlıyorum dünden beri insanın eşinin düşüncesiz olması o kadar zor ki hep ben yönlendirmek zorunda kaşıyorum kendi aklıyla hiçbir şeyi düşünemiyor sanırım bu da benim sınavım her günüm korkularla geçiyor her gün mutlaka bir aptallık yapıyor kusura bakmayın içimi döktüm çok kötüyüm 😔

Çok kötüyüm ağlıyorum dünden beri insanın eşinin düşüncesiz olması o kadar zor ki hep ben yönlendirmek zorunda kaşıyorum kendi aklıyla hiçbir şeyi düşünemiyor sanırım bu da benim sınavım her günüm korkularla geçiyor her gün mutlaka bir aptallık yapıyor kusura bakmayın içimi döktüm çok kötüyüm 😔
Kendinizi üzmeyin. Üzmeniz, stres yaşamanız daha zararlı bebeğiniz için.
Bir de bu kadar zorlanıyorsanız mümkünse annenizin yanına falan gidip bir süre kalsanız?

Sanmıyorum bir şey olacağını, o kadar kendinizi kasmayın. Temiz hava, su oldu bitti. Eşinizi de bu kadar gömmeyin bence, o da babası olacak neticede bilerek yapmıyordur ya, bizim gibi bebekler 7/24 akıllarında değil şu an

Sanmıyorum bir şey olacağını, o kadar kendinizi kasmayın. Temiz hava, su oldu bitti. Eşinizi de bu kadar gömmeyin bence, o da babası olacak neticede bilerek yapmıyordur ya, bizim gibi bebekler 7/24 akıllarında değil şu an
Hamile kaldığımdan beri onun dikkatsizliği ve süşüncesizliği yüzünden o kadar çok kazaya ve sinir krizine maruz kaldım ki bebeğimin hala yaşıyor olması gerçekten bir mucize ama her günüm korkuyla geçiyor bu adamla bir ömür nasıl geçecek bilemiyorum

Back
X