Yok canım herkes de yerleşme kanaması olmaz hatta olmayan çok daha fazladırKizlar 4 Eylül'de regl oldum daha sonra ovulasyon günlerini takip ettim gün aşırı birliktelik yaşadım son 5 6 gündür kasık bel agirisi göğüslerim açıyor hamilelikten şüpheleniyorum ama yerleşme kanaması falan görmedim illaki görülmesi gerekiyor mu yoksa görmeden hamile kalan var mi
Bende yerleşme kanaması olmamıştıKizlar 4 Eylül'de regl oldum daha sonra ovulasyon günlerini takip ettim gün aşırı birliktelik yaşadım son 5 6 gündür kasık bel agirisi göğüslerim açıyor hamilelikten şüpheleniyorum ama yerleşme kanaması falan görmedim illaki görülmesi gerekiyor mu yoksa görmeden hamile kalan var mi
Peki bu belirtiler hamilelik olabilir mi kiYok canım herkes de yerleşme kanaması olmaz hatta olmayan çok daha fazladır
Biliyorsundur adet belirtisyle gebelik belirtisi nerdeyse ayırt edilemez olabilir de olmayabilirdePeki bu belirtiler hamilelik olabilir mi ki
Ya son adet tarihimiz aynı, benim de 4 Eylül ama benim düzensiz olduğu için adet günümü tam bilemiyorum. Göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı ve bugün cinsel ilişki sonrası çok uçuk pembe akıntı oldu. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Bilen var mı?Kizlar 4 Eylül'de regl oldum daha sonra ovulasyon günlerini takip ettim gün aşırı birliktelik yaşadım son 5 6 gündür kasık bel agirisi göğüslerim açıyor hamilelikten şüpheleniyorum ama yerleşme kanaması falan görmedim illaki görülmesi gerekiyor mu yoksa görmeden hamile kalan var mi
Herkeste olmayabilir yerleşme kanamasıKizlar 4 Eylül'de regl oldum daha sonra ovulasyon günlerini takip ettim gün aşırı birliktelik yaşadım son 5 6 gündür kasık bel agirisi göğüslerim açıyor hamilelikten şüpheleniyorum ama yerleşme kanaması falan görmedim illaki görülmesi gerekiyor mu yoksa görmeden hamile kalan var mi
Olabilir ama döllenmeden sonra 10-12 gün içinde rahme yerleşir yumurta. Cinsel birliktelikten hemen sonra olmaz yani, daha önceki birlikteliğinizden sonra olmuşsa bilemem amaYa son adet tarihimiz aynı, benim de 4 Eylül ama benim düzensiz olduğu için adet günümü tam bilemiyorum. Göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı ve bugün cinsel ilişki sonrası çok uçuk pembe akıntı oldu. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Bilen var mı?
Bu ay hiç korunmadık zaten. Ve ilk cinsel birlikteliğimin üzerinden 14 gün geçti. Bugün cinsel birliktelikten sonra olması beni şaşırttı çünkü normalde hiç yaşamadım bunu.Olabilir ama döllenmeden sonra 10-12 gün içinde rahme yerleşir yumurta. Cinsel birliktelikten hemen sonra olmaz yani, daha önceki birlikteliğinizden sonra olmuşsa bilemem ama
Yani düzensiz adet görsem de kendi döngüme göre adetime en az 4 5 gün varOlabilir ama döllenmeden sonra 10-12 gün içinde rahme yerleşir yumurta. Cinsel birliktelikten hemen sonra olmaz yani, daha önceki birlikteliğinizden sonra olmuşsa bilemem ama
O zaman olabilir yerleşme kanaması vallaBu ay hiç korunmadık zaten. Ve ilk cinsel birlikteliğimin üzerinden 14 gün geçti. Bugün cinsel birliktelikten sonra olması beni şaşırttı çünkü normalde hiç yaşamadım bunu.
Şimdi test yapsam çıkmaz herhalde değil mi? Kaset test?O zaman olabilir yerleşme kanaması valla
Biz sizinle iki yerden konuşuyoruzŞimdi test yapsam çıkmaz herhalde değil mi? Kaset test?
Evet ya şimdi fark ettim konuma da yazmışsınızBiz sizinle iki yerden konuşuyoruzŞu an çıkmaz bence, erken gebelik testiyle sabah ilk idrarınızla deneyin. Çünkü yerleştiyse bugün o günden itibaren artmaya başlıyor beta, yerleşmiştir umarıım
korundun mu? aşırıdan kastın nedir bunları daha net bir şekilde açıklarsan net bir sonuca varabilirizKizlar 4 Eylül'de regl oldum daha sonra ovulasyon günlerini takip ettim gün aşırı birliktelik yaşadım son 5 6 gündür kasık bel agirisi göğüslerim açıyor hamilelikten şüpheleniyorum ama yerleşme kanaması falan görmedim illaki görülmesi gerekiyor mu yoksa görmeden hamile kalan var mi
Aşırı dediği gün aşırı yani iki günde birkorundun mu? aşırıdan kastın nedir bunları daha net bir şekilde açıklarsan net bir sonuca varabiliriz