Bilgisi olan birisi yardım ederse çok sevinirim lütfen :( .

hiphopismylife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
11
1
Merhaba arkadaslar , uzun süredir forumda yoktum :) .
4 yıllık Bankacılık ve Sigortacılık kazandım maalesef . Maalesef diyorum çünkü ben lisede sayısalcıydım ve en kötü mühendislik okurum kafasında bir insandım ama terslikler pesimi bırakmadı . Önce Ygs ' de Fen Bilimlerini , daha sonra Lys Matematikte 21 sorumu kaydırdım maalesef ve asıl istediğim meslek olan Diyetisyenliği kazanamadım .
Bu yüzden mcbur bu bölümü okuyacağım istemeye istemeye . Bu bölümü okuyan , bitiren veya su an bu mesleği yapan arkadaslar var mı acaba ? Meslek zor mu , okuması zor mu , stajda neler yaptırıyorlar , maas veriyorlar mı stajyerlere , okul bitince çalısma hayatı nasıl ? Sorular çok ama bir o kadar derdim de çok kusura bakmayın arkadaslar . Yardım olacaklara simdiden çok çok tesekkürler .

Bir sene daha hazirlan hicbisey olmaz bu bolumden git 2 yillik saglik oku daha iyi benim cok arkadasim var issiz ...degmez bence ...

Hevesini kirdiysam ozur dilerim ama cidden oyle 2 yillik sigortacilik da var bilirsin zaten onu bitirenler bosta geziyor bankaciligi marmarada bitiren arkadasimda suan issiz ... banka sinavlarina hazirlanirsin okuldan sonra vs vs ... git kaydni yaptir ama bi kez daha gir sinava ... muhendislik diyetisyenlik bunlar daha iyi bolumler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…