iyi akşamlar kızlar..ben sosyal medyayı pek aktif kullanan biri olmadığım için sizlere soruyorum:birisini instagram hesabınızdan aratıyorsunuz kişi çıkıyor ve arkadaşınızın onu takip ettiğini görüyorsunuz;ama profiline tıklayınca takipçi listesinde o kişinin adı yok.başka bi arkadaşınızdan bakınca o profile sizin gördüğünüz takip ediyor ifadesi de çıkmıyor.mesela esra diye bir kızı arattınız aramalarında ahmet denen arkadaşınızın o kişiyi takip ettiğini görüyorsunuz profiline bakınca takipçi listesinde ahmet’in adı yok.başka bi arkadaşınıza aratıyorsunuz bu sefer sizin gördüğünüz ahmet takip ediyor ifadesi onda çıkmıyor ama bir başkasında çıkıyor.bu nasıl olabiliyor onu anlamadım.bir arkadaşıma sorduğumda takipçi listesinde varsa takip ediyordur yoksa takip etmiyordur dedi.ama öyle olursa kişiyi aratınca niye hemen o kişi takip ediyor ibaresi çılıyor onu kavrayamadım.kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir bu benim için önemli o yüzden size de danışmak,fikirlerinizi almak istedim.şimdiden teşekkürler.