Bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi lütfen?

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
53
40
iyi akşamlar kızlar..ben sosyal medyayı pek aktif kullanan biri olmadığım için sizlere soruyorum:birisini instagram hesabınızdan aratıyorsunuz kişi çıkıyor ve arkadaşınızın onu takip ettiğini görüyorsunuz;ama profiline tıklayınca takipçi listesinde o kişinin adı yok.başka bi arkadaşınızdan bakınca o profile sizin gördüğünüz takip ediyor ifadesi de çıkmıyor.mesela esra diye bir kızı arattınız aramalarında ahmet denen arkadaşınızın o kişiyi takip ettiğini görüyorsunuz profiline bakınca takipçi listesinde ahmet’in adı yok.başka bi arkadaşınıza aratıyorsunuz bu sefer sizin gördüğünüz ahmet takip ediyor ifadesi onda çıkmıyor ama bir başkasında çıkıyor.bu nasıl olabiliyor onu anlamadım.bir arkadaşıma sorduğumda takipçi listesinde varsa takip ediyordur yoksa takip etmiyordur dedi.ama öyle olursa kişiyi aratınca niye hemen o kişi takip ediyor ibaresi çılıyor onu kavrayamadım.kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir bu benim için önemli o yüzden size de danışmak,fikirlerinizi almak istedim.şimdiden teşekkürler.

Öbür arkadaşın da Ahmetle ortak arkadaş mi? Ahmet onu engellemiş olabilir. Listede de gizlilik ayarı filan yapılmış olabilir. Karışık bir mesele

Yok hiç birimizin ortak arkadaşı değil ben de ona takıldım.kızın ismini aratınca ahmet takip ediyor ibaresi çıkıyor ama ahmet arkadaşı ve takipçisi değil.acaba bende mi öle çıkıyo diye başka arkadaşlara aynı kızın ismini arattım birisinde takip ediyor ibaresi çıkıyor diğerinde çıkmıyor.benim instagram hesabım var;ama bu işleri pek anlamıyorum.yani takip ediyor mu etmiyo mu pek bilemedim açıkçası

Eskiden takip ettiği ama artık takipten çıktığı biri olabilir. Bazen ben de denk geliyorum. Takip etmediğine eminim, listede de yok ama aramalarda takip ediyormuş gibi gözüküyor.

Ama sanki hesap yeni gibi çünkü kişiyi ve eski hesabını biliyorum.çok garip değil mi ya da olabiliyor mu ki takipçi olarak görünmeyen biri takip ediyor görünebilir mi var mı instagramda böle bi özellik

Bazen takip etmeyen kişiler takip ediyor görünebilir.
Önemli olan arkadaşımın dediği gibi “takipçi listesinde varsa ediyordur yoksa etmiyordur”olayı mı yoksa gizlilik gibi ayarlar var mı instagramda.özellikleri bilmediğimden kafam karışmadı değil

Önemli olan arkadaşımın dediği gibi “takipçi listesinde varsa ediyordur yoksa etmiyordur”olayı mı yoksa gizlilik gibi ayarlar var mı instagramda.özellikleri bilmediğimden kafam karışmadı değil

Gizlemiş olsa diğer takipçileri de görmezsin. Listede varsa takip ediyordur yoksa etmiyordur

daha önce takipteymiş sonra çıkarmış
ben kuzenimle tartıştım eşime onu listesinden çıkarmasını söyledim çıkardım dedi
kuzenimin adını yazınca eşimin adı çıkıyor altta bu da takip ediyor diye sinirlendim önce ama baktım gerçekten listede yok

Gizlemiş olsa diğer takipçileri de görmezsin. Listede varsa takip ediyordur yoksa etmiyordur
Teşekkür ederim benim de mantığıma bu uyuyor ama instagramın özelliklerini bilmediğimden acaba bana mı takipçi listesinde görünmüyo dedim.(bireysel gizleme fln var diye düşündüm)peki bilginiz var mı takip edilmediği halde takip ediyor ibaresi görünüyor profili aratınca?

Teşekkür ederim benim de mantığıma bu uyuyor ama instagramın özelliklerini bilmediğimden acaba bana mı takipçi listesinde görünmüyo dedim.(bireysel gizleme fln var diye düşündüm)peki bilginiz var mı takip edilmediği halde takip ediyor ibaresi görünüyor profili aratınca?

Eskiden takip etmiş sonradan kaldırmış olabilir ya da sosyal medyanın bir yanıltması olabilir. Facete de anasayfada bilmemkaç arkadaşın şu sayfayı beğendi yazıyor ama hiç birinin alakası yok

daha önce takipteymiş sonra çıkarmış
ben kuzenimle tartıştım eşime onu listesinden çıkarmasını söyledim çıkardım dedi
kuzeniminadı adını yazınca eşimin adı çıkıyor latta bu da takip ediyor diye sinirlendim önce ama baktım gerçekten listede yok
İşte benimki de o hesap .arattığım kişi hoşlanmadığım biri .arkadaşın ismi de “takip ediyor”diye çıkınca sinirlendim ona sormadan önce sizlere danışayım dedim.ama hesap yeni bir hesap eskiyi kullanmıyo diğerine de baktım çünkü.acaba 1hafta içinde takip etmiş de mi çıkmış ki?bende takip ediyor diye çıkıyor farklı arkadaşta öle bi ibare yok başka bi arkadaşa arattım onda da takip ediyor yazısı çıktı.ama takipçi listesinde yok.kafam karıştı sorgulayım mı “sen onu takip mi ediyosun diye?”yoksa instagramda olabiliyo bazen diye sessiz mi kalayım ondan danışayım dedim teşekkürler

Eskiden takip etmiş sonradan kaldırmış olabilir ya da sosyal medyanın bir yanıltması olabilir. Facete de anasayfada bilmemkaç arkadaşın şu sayfayı beğendi yazıyor ama hiç birinin alakası yok
Teşekkür ederim ilginiz için o zaman ben sessizliğimi koruyayım.

İşte benimki de o hesap .arattığım kişi hoşlanmadığım biri .arkadaşın ismi de “takip ediyor”diye çıkınca sinirlendim ona sormadan önce sizlere danışayım dedim.ama hesap yeni bir hesap eskiyi kullanmıyo diğerine de baktım çünkü.acaba 1hafta içinde takip etmiş de mi çıkmış ki?bende takip ediyor diye çıkıyor farklı arkadaşta öle bi ibare yok başka bi arkadaşa arattım onda da takip ediyor yazısı çıktı.ama takipçi listesinde yok.kafam karıştı sorgulayım mı “sen onu takip mi ediyosun diye?”yoksa instagramda olabiliyo bazen diye sessiz mi kalayım ondan danışayım dedim teşekkürler

valla bir kez listeye girmeden o yazı çıkmaz
benim örneğimde takipteydi sonradan çıkardı

Sosyal medya konusunda epey bilgiye sahibim. Daha önce takip edip şuan etmiyordur o yüzden çıkıyor

valla bir kez listeye girmeden o yazı çıkmaz
benim örneğimde takipteydi sonradan çıkardı
Önceki hesap olsa evet takipteydi ama bu başka yeni bir hesap takip edip mi acaba çıkmış ki bilemedim bu kadar kısa bi sürede.

Ahmet, Esra'yı bir süre önce takip edip sonra da takipten çıkmış.

Takipten çıktıktan sonra bazen bir süre hala takip ediyormuş gibi yazıyor instgramda.

Back
X