Bilgisi olan bakabilirmi ağrı normal mi

mina2091

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
351
110
25
Merhaba arkadaşlar konu açmıştım 28.81 le betamı öğrendim pazar günü yarın randevum var artmış mı diye bakılıcak ama kasık ve karın ağrısı yaşıyorum öğrendiğim günden bugüne ara ara normal mı bu durum

ben de çarşamba günü 306 ile öğrendim. benim bir haftadır batma ve kasık ağrım var. yerleşme döneminde çok şiddetli olmadığı sürece doktorlar bunun normal olduğunu söylüyor

Böyle ara ara regl ağırısı gibide oluyomu
evet oluyor hatta çok şiddetli yoklayıp gidiyor. günde rahat 4-5 kez oluyor. ama hiç kanama vs yaşamadım henüz. haftaya ultrasona gidicem bakalım inşallah güzel ilerleriz ikimiz de

Ben gebelik yaşamadım ama forumlarda okuduğum kadarıyla normal benimde şu an kasıklarımda sürekli bir ağrı var. Üstelik 4-5 kez değil baya fazla oldu bugün. Asıl bu normal mi bilmiyorum şüpheli ilişki üstünden 1 hafta geçti beta meta yok bam bam bam

evet oluyor hatta çok şiddetli yoklayıp gidiyor. günde rahat 4-5 kez oluyor. ama hiç kanama vs yaşamadım henüz. haftaya ultrasona gidicem bakalım inşallah güzel ilerleriz ikimiz de
İnşallah o zaman normal bu ağırılar bende doktor araştıyorum panik atak da var bide bu süreçte iyi bi doktor bulurum umarım

Hahha eğer ıstıyosan inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…