• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

mavi_rxuxya82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
41
1
96
Manisa
Arkadaşlar benim saçlarım platin sarı röfleydi sonra 4 parmak kadar diplerim çıktı ve artık bu çok sarı renkten kurtulmak sitedim kuaföre gittim saçımı altın karamel bir renge boyadı tabi altta kalan kısım çok sarı olduğundan zamanla aktı ve diplerim turuncu uçları sarı kaldı sonra geçen gün kolestonun açık küllü kumralına boyadık ama diplerimin o 4 parmaklık kısmı turuncu gibi kaldı ben şimdi ne yapmalıyım yine sarı istiyorum şöyle altın sarısı gibi ama çok moralim bozuldu

arkadaşlar benim saçlarım platin sarı röfleydi sonra 4 parmak kadar diplerim çıktı ve artık bu çok sarı renkten kurtulmak sitedim kuaföre gittim saçımı altın karamel bir renge boyadı tabi altta kalan kısım çok sarı olduğundan zamanla aktı ve diplerim turuncu uçları sarı kaldı sonra geçen gün kolestonun açık küllü kumralına boyadık ama diplerimin o 4 parmaklık kısmı turuncu gibi kaldı ben şimdi ne yapmalıyım yine sarı istiyorum şöyle altın sarısı gibi ama çok moralim bozuldu

tatlım ben uzmanı değilim bunun ama deneyimim sonucu platine renk girmiyor akıyor ve ne olduğu belli olmayan bi renk çıkıyor ortaya ancak koyu renk yaparsan 4 , 5 boyama yapman gerekebilir ama daha sonra tekrar platin yapamazsın saç yanıyor :( yaparlar ama saçını açarlar tekrar istediğin sarı tonu olur ama saçların yanar karar senin ya koyuya tam dön yada saçlarını sarı yap ama yak acı ama gerçek:(

:(((( evet yaa keşke hiç dönmeseydim sarıdan çok pişmanım gözlerim renkli tenimde buğday kendime koyu saçı hiç yakıştırmıyorum yada yıllardır sarıya alıştım diye gözüme tuhaf geliyor ama başka çarem yok teşekkür ederim ilgilendiğin için

ben uzun zamandır platin kullanıyordum bi ara canım sıkıldı karamel yapmak istedim uzun saçlarım vardı renk tam oturmuştu ama karamel değil adıolmayan saçma bişi oldu:) yazada düğünüm vardı yaza yaptırdım saçlarımı açıp karamelden arındırdılar tekrar platin çoh pahalıya geldi birde saçlarım yandı :( şimdi hiçbirşey yapmıyorum 8 aydır duruyor yanan saçlarımı kestirdim kısaldı uzasın ve boyalardan arınsın diye bekliyorum kendi kendime berbat ettim :(((sempatiksalakcinni

Back