• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum :)

telliket

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
159
2
118
İstanbul
merhaba. benim saçlarım boyasız koyu kahverengi. bikaç ton rengini açmak istiyorum ama açarkende turunculaşma olsun istemiyorum. sizce 7.1 küllü kumral 1-2 ton açmada etkili olur mu? palette- koleston -syoss hangisini öneririsiniz? yarın boya alıcam lütfen yardım ederseniz çok sevinirim :)))

Merhaba candym;

yaşınızı bilmiyorum ancak sizin yerinizde olsam kesinlikle boyatmazdım. Çünkü kuaförler ne kadar etkisi olmaz diyorlarsa da ben beyazları arttırdığını düşünüyorum. tecrübe ile sabittir :))... ilerleyen yaşlarda yani beyazlarınız arttığında zaten boyatacaksınız. bence şimdi orijinal saçınızın keyfini çıkarın. saç boyayınca kuruyor, matlaşıyor, doğallığı bozuluyor, dökülüyor :(((( sonra da kendine getirmek için uğraşıyorsunuz....

hiç denemedim ancak doğal yollarla rengini açmayı deneyebilirsiniz (papatya suyu gibi).... Karar sizin....

Merhaba candym;

yaşınızı bilmiyorum ancak sizin yerinizde olsam kesinlikle boyatmazdım. Çünkü kuaförler ne kadar etkisi olmaz diyorlarsa da ben beyazları arttırdığını düşünüyorum. tecrübe ile sabittir :))... ilerleyen yaşlarda yani beyazlarınız arttığında zaten boyatacaksınız. bence şimdi orijinal saçınızın keyfini çıkarın. saç boyayınca kuruyor, matlaşıyor, doğallığı bozuluyor, dökülüyor :(((( sonra da kendine getirmek için uğraşıyorsunuz....

hiç denemedim ancak doğal yollarla rengini açmayı deneyebilirsiniz (papatya suyu gibi).... Karar sizin....

daha önce saçlarımı boyuyodum 3 yıldır boyamadım kendi rengime döndüm ama sıkıldım rengimden bi değişiklik yapıyım dedim. yaşım 25 beyazlarda artık canımı sıkıyo şuan çok yok ama aralarda tek tükte olsa var.koyu renk saçta çok daha belli oluyo o yüzden ufak bi değişlik yapıyım demiştim ama daha önce bu tonları denemediğim için sizlere danışmak istedim :)
-doğal yöntemleri denedim ama dediğim gibi saçlarım baya bi koyukahverengi neredeyse siyah gibi oyuzden pek etki etmedi. -

Nasıl bir renk istediğinize bağlı
Doğal yöntemler bir işe yaramıyor, benim saçlarım açık renk olduğu halde bir faydası olmamıştı ve çok sıkıcı ve zahmetli
Bence ulaşmak istediğiniz tonu bulup ondan birkaç ton açığıyla boyayın
Çünkü ben de sizin gibi birkaç ton yeter diyordum ama bir boyadım bu ne, bu kadarcık mı diye diye şu an sapsarıyım :9:

merhaba. benim saçlarım boyasız koyu kahverengi. bikaç ton rengini açmak istiyorum ama açarkende turunculaşma olsun istemiyorum. sizce 7.1 küllü kumral 1-2 ton açmada etkili olur mu? palette- koleston -syoss hangisini öneririsiniz? yarın boya alıcam lütfen yardım ederseniz çok sevinirim :)))

Merhabalar;

Boyasız saçın üzerine küllü renk ile boyamak koyuluğuna göre saçı ya yeşillendirir ya da kızıllaştırır. O yüzden küllü ile boyamak istiyorsanız kuaföre gitmenizi öneririm.

Merhabalar;

Boyasız saçın üzerine küllü renk ile boyamak koyuluğuna göre saçı ya yeşillendirir ya da kızıllaştırır. O yüzden küllü ile boyamak istiyorsanız kuaföre gitmenizi öneririm.

thalia hanım bu konuda baya bilgilisiniz bana yardımcı olun :) annem palette kumralla saçlarını boyuyor bende bi kısımda denedim saçlarımda baya bi turunculuk oluştu. turunculuk olmadan bikaçton açmak için hangi rengi kullanmalıyım?

thalia hanım bu konuda baya bilgilisiniz bana yardımcı olun :) annem palette kumralla saçlarını boyuyor bende bi kısımda denedim saçlarımda baya bi turunculuk oluştu. turunculuk olmadan bikaçton açmak için hangi rengi kullanmalıyım?

Ne yaparsanız yapın turunculuk olur. Saçı ancak BİLİNÇLİ bir şekilde açıcı kullanarak açmanız gerekir. Boyaların içinde pigment öldürücü olmadığından ve saçınızda boya olmamasından dolayı açma dışında saç turunculaşır.

peki organik boya kullandınızmı hiççç

%100 organik boya diye bir şey yok. Amonyaksız boyaya organik diyorlar sadece. Organik boya ile normal boyayı yanyana getirip içeriklerine bakarsanız farkın bir tek amonyaksız olmasını görürsünüz zaten. Ama kaliteli amonyaksız derseniz TİERRA boyasını tavsiye ederim.

Back