• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan admin yöneticiliği

mbildi

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
1.244
361
323
42
İstanbul
bana admin yöneticisi olmam konusunda teklif geldi ne dir ne değildir az çok biliyorum
bilmediğim konulardada yardımcı olacaklarını söylediler teklif ettikleri ücret çok güzel kesinlikle kabul edilebilecek bir miktar ama bunun için bana laptapumun olması gerektiğini
söylediler normal bilgisayarlarda yapılamıyormuş birinci sorum budoğrumu
ikinciside eğer durumum yoksa biz sana alalım sen bize taksitle öde dediler acaba bana ürünmü satmaya çalışıyorlar diye aklıma sorular geliyor bu konuda bilgisi olan çok acil cevaplayabilirmi

olabilir valla canım... yeni bir pazarlama yöntemi olabilir dikkatli olmakta fayda var... nasıl bi site ki bu adminlere para ödendiğini ilk defa duydum bende admin olmak istiyorum valla bu işte para varsa :)

not: laptopım da var:roflol::roflol::roflol:

satış sitesi dediklerine göre şu yeni çıkan vınlardan kullanmam gerekiyormuş normal bilgisayarda olmuyormuş
neden olmuyor anlamadım ama ben bu işi yapan birinden öğrenmeyi çok isterim bakalım öylemi sana teşekürederim
soruyorum

Canım büyük olasılıkla kandırılmaya çalışılıyorsun.Normal bir adminlik için ücret alınmaz benim bildiğim hobi olarak yapılır adminlik.Anladığım kadarıyla senin pek bilgisayar bilgin de yok sana satmaya çalışıyorlar ürünlerini aldanma :oklava:

Back