- 13 Şubat 2022
- 32
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi Zeynep444444
BETA HCG 25.49 CİKTİ GEBEMİYİM LUTFEN YAZİN YASAYAN VAR Mİ ?
ARTAR Mİ ?
ARTAR Mİ ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 üstü gebe kabul edilir. Sizin değeriniz de gebe demek için yeterli fakat 2 güne 1 test yapıp düzenli artış var mı bakın. Gebesiniz yaniBETA HCG 25.49 CİKTİ GEBEMİYİM LUTFEN YAZİN YASAYAN VAR Mİ ?
ARTAR Mİ ?
İnşallah ya inşallah5 üstü gebe kabul edilir. Sizin değeriniz de gebe demek için yeterli fakat 2 güne 1 test yapıp düzenli artış var mı bakın. Gebesiniz yani
Kaç gün vardı acaba reglinizeİnşallah ya inşallah
4 gün vardıKaç gün vardı acaba reglinize
Maşallah çok güzel çıkmış. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallah4 gün vardı
Maşallah çok güzel çıkmış. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallah
İnşaallah darısı bizlereİnşallah kaç aydır deniyorduk inşallah artış olur
İnşallah siz je zamandir istiyorsunuzİnşaallah darısı bizlere
Siz ne zamandır istiyorsunuzİnşaallah darısı bizlere
Alti yedi aydan fazladir..olamadı..Siz ne zamandır istiyorsunuz
Bizimde geçen şubattan beridir deniyorduk doktora gittim eşim asker olduğu için yumurtlama zamanıni denk getiremiyorduk olmadı baya bir süre sizde her hangi bir sıkıntı varmiAlti yedi aydan fazladir..olamadı..
Hormon testi yapmadılar bana hiç. Yumurtlama oluyor her ay ama tutmadıBizimde geçen şubattan beridir deniyorduk doktora gittim eşim asker olduğu için yumurtlama zamanıni denk getiremiyorduk olmadı baya bir süre sizde her hangi bir sıkıntı varmi
Bende kimyasal olmasından korkuyorum birazHormon testi yapmadılar bana hiç. Yumurtlama oluyor her ay ama tutmadı
Bir ay kimyasal oldu o kadar. Bu ay yerleşme kanaması sanmıştım iç camasirsa kahverengi çizgi gibi leke geldi. Ama bugün idrar testi yaptım negatif maalesef
Perde durumu sizde de mi oldu? Banada öyle dediler. Başka doktorda perde falan göremiyorum dedi. İki aydır folik asit kullanıyorum. Üç gün vardı reglime akşamına gidip kan verdim 8 çıktım. Ertesi gün kanamam başladı maalesefBende kimyasal olmasından korkuyorum biraz
Doktor hiç birşey yapmadı bana da sadece perde var dedi ben kan tahlili vermiştim folikasit düşük çıktı onu kullanmaya başladım sonra yumurtlamanin nasıl olduğunu öğrenince ilişki oldu bizimde senin kimyasal gebelik nasıl oldu
Anladım canısı bende perde varmış iki farklı özele gittim kadın perdeden birşey olmaz dedi korkma dedi bunu bilmeyip çok gebelik doğum yapan kadınlar var dedi baya düşük çıkmis ya değerin ben her kan verdiğinde 0.100 /00.6 /0 hep bunları gördüm olmadi bakalm doktor 3 gün snra yine ver dedi bana kanPerde durumu sizde de mi oldu? Banada öyle dediler. Başka doktorda perde falan göremiyorum dedi. İki aydır folik asit kullanıyorum. Üç gün vardı reglime akşamına gidip kan verdim 8 çıktım. Ertesi gün kanamam başladı maalesef
İnsallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Herhangi bir tedavi falan kullandınız mı? Yada özel olarak bişi yaptınız mı acabaAnladım canısı bende perde varmış iki farklı özele gittim kadın perdeden birşey olmaz dedi korkma dedi bunu bilmeyip çok gebelik doğum yapan kadınlar var dedi baya düşük çıkmis ya değerin ben her kan verdiğinde 0.100 /00.6 /0 hep bunları gördüm olmadi bakalm doktor 3 gün snra yine ver dedi bana kan
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yok sadece folikasit kullandım birde tam yumurtlama zamanı i denk getirdim adetten 45 gün sonra şeffaf esneyen bir akıntı geldiğini görünce yumurtlama oluyor onu takip ettim gün aşırı ilişki oldu ben hiç umud etmiyordum gerçekten ama kısmet bakalm kimsayal gebelik dglse rabbim yüzümüzü guldurecek