Anket Bilgisayarla ilk nerede tanıştınız?

Bilgisayarla ilk nerede tanıştınız

• Evde

OY: 20 48,8%
  • Arkadaşımda/akrabamda

OY: 16 39,0%
  • Mağazalarda

OY: 0 0,0%
  • İşyerinde

OY: 1 2,4%
  • İntrenetkafede

OY: 4 9,8%

• Ankete Katılan
    41
amcamların vardı akrabada tanıştık birbirimizi çok sevdik almaya karar verdik :)

İnternet kafede görmüştüm kendilerini ilk kez. O zamandan beride hayatımdadır kendileri :)

Evde tanıştık tam bu zamanlar bir haziran akşamıydı bize geldi göz göze geldik bakıştık bir birimizi süzdük. o zamanlar pek sevmedim kendisini hatta sık sık bozardım,abimler usanmıştı artık sonra
İlk aşklar kavgayla başlar hesabı sonradan sevdik birbirimizi Ama sonra olmadı yapadık aramıza akıllı telefonlar girdi uzun. Zamandır görüşmüyoruz

amcamların yeni aldığı pc sinde
nasıl da güzeldi o paint
internetsiz pc ye bile bayılıyordum

Ilk tanisdigimda cocuktum daha, abim yeni almisti ve benim oynamam yasakti. Tabi yasak olunca dahada bi cekici geldi Abimden gorduklerimi aklimda tutuyodum ve o evden gittikten sonra acip karistiriyodum, hatta ilk chata girmemde ozamanlar oldu

Evde.. 6 yaşındaydım sanırım.
Bilgisayarı paintte yaptığım saçma resimlerle doldurmuştum

Bilgisayarla oynamak için evde kumar oyununa ilkokul da başladım iyi mi resmen gazino oyunu ne işi vardı bizim evde ya

Kucuktum, babamin isyerinde vardi, onla oyun oynamistim ilk : ) seneee 90larin sonu, hey gidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…